...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Mistrz Branży wrzesień-październik 2018 (Katalog reklam)

SPIS TREŚCI

Rozmowa Mistrza Branży
Od ziarenka do bochenka – rozmowa z dr. Józefem Sadkiewiczem, prezesem Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego w Bydgoszczy

Ludzie i ich pasje
W -80 stopni dookoła świata, czyli zamrozić od zapomnienia. Biblioteka Zakwasu w belgijskim Sankt Vith
Głębia smaku w płaskiej postaci – rozmowa z fotografem kulinarnym Jakubem Wilczkiem
Smak mistrzowskiej kawy według Mistrzyni Świata Baristów Agnieszki Rojewskiej

Efektywne zarządzanie
Eduneo – przełom w szkoleniach biznesowych – rozmowa z Marcinem Juchniewiczem
Świadomie budowana marka osobista jest jak klucz – otwiera drzwi do tej pory zamknięte

Raport Mistrza Branży
Formy (nie)doskonałe
Jakie zastosowanie, takie formy – rozmowa z dr. Jackiem Postupolskim i mgr Moniką Mania z Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego PZH
Aluminiowe blachy stosuj z głową!
Formy ze stali kwasoodpornej przyszłością „zdrowego” piekarnictwa
Aluminium degeneruje mózg?

Rzemiosło przyszłości
Aga Bagietka w świecie ekologicznego chleba
Głodówki, posty i diety owocowo-warzywne: jak podjąć wyzwanie i zrozumieć klienta
Minuta wystarczy, by uczynić życie i (biznes) lepszym

Kulisy produkcji
Chleb i ser – jak mądrze kojarzyć?
Tort pistacjowo-cytrynowy
Rozmowy o cukiernictwie z Bożeną Sikoń-Wojtal, cz. I Architektura smaku
Cukiernicza pracownia rzemieślnicza krok po kroku
Jak wyposażyć rzemieślniczą pracownię piekarniczą
Tłoczone formy wypiekowe
Fritsch na międzynarodowych targach IBA 2018
Montaż instalacji termoolejowej
Cztery kroki do Smart Factory
Szkoła piekarstwa Wiesława Kuci, Lekcja 5. Jak zrobić ciasto na dobrą pizzerkę?

Sprzedaż i ekspozycja
Dlaczego tak bardzo kochamy chleb
Nowe szaty chleba
Opakowania multisensoryczne
Zbieramy słoiki
Śladami Władysława Strzemińskiego – tradycje artystyczne w biznesie
Czysty transport, cz. 1. Historia (elektro)mobilności

Flash News 

Zachęcamy do wykupienia prenumeraty lub numerów archiwalnych.


Indeks reklam

  • Agart
  • Ako
  • Barry Callebaut Polska
  • bekuplast
  • Cake Festival Poland
  • Carotex
  • CSB-System
  • CSM Polska
  • Fritsch Polska
  • Geth
  • Hipoalergiczni
  • Kandy
  • Komplet Polska
  • Korzeniewscy
  • Lebo
  • Lesaffre Polska
  • Magorex
  • Managers Group
  • Plus
  • Sarana
  • Semix
  • Targi Natura Food
  • Targi Polagra Tech
  • Targi Sweettargi
  • Teldream
  • Uldo Polska
  • Uniferm Polska
  • Winkler Wachtel Polska
  • Wiesheu Polska
  • Zakład Cukierniczy Michaś
  • Zeelandia

 

do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>

oferta
inne
producent
Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
sprzedawca
Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe