...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Patrycja Reszka i Natalia Tryba

Patrycja Reszka – uczennica klasy III, zajęcia praktyczne realizuje w Piekarni – Cukierni Jan Szydłowski w Gdańsku

Natalia Tryba - uczennica klasy I, zajęcia praktyczne realizuje w Piekarni – Cukierni Sławomir Mielnik w Straszynie.

Temat pracy: „Kaszuby zapraszają"

Zakłady pracy, w których praktykują uczniowie:  j.w.

Osiągnięcia:
Dziewczęta doskonaliły swoje umiejętności podczas
szkolenia prowadzonego przez Piotra Kropidłowskiego właściciela Piekarni Cukierni w Zblewie i mistrza zatrudnionego w tym zakładzie Tadeusza Zdybała. Szkolenie kontynuowane było w siedzibie  firmy w Zblewie
kursu „ Dekorowanie w piekarstwie i cukiernictwie” zorganizowanego w ramach programu  „Pomorskie – dobry kurs na edukację. Szkolnictwo zawodowe w regionie a wyzwania rynku pracy”
zajęć w ramach kółka młodych cukierników

Nauczyciel, opiekun:
mgr inż. Iwona Ogórkiewicz

Informacje o szkole

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe