...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Piotr Archiciński, Agata Kiliańczyk

Agata: żeńska część drużyny, uczennica klasy 3. Jest to młodą osobą, która zaczyna swoją przygodę z cukiernictwem. Chce zrealizować swoje marzenia i pasje związane z gastronomią, dlatego poprosiła Piotra aby razem podjęli się wyzwania startu w konkursie Sweet Expo.

Piotr: kapitan drużyny, uczeń klasy 4. Jest laureatem 2. miejsca oraz pucharu na najkreatywniejszy zespół na konkursie Makro „Zgotuj Sobie sukces” 2014, 2. miejsca i pucharu smaku w konkursie „Kuchnia Polska Wczoraj i dziś” Pułtusk 2014 oraz 2. i 3. miejsca w Festiwalu Borów Dolnośląskich „Ale pasztet” w latach 2012 i 2013. Realizuje się zawodowo i pomaga przy licznych projektach, w których bierze udział nasza szkoła. Ostatnio było to bicie rekordu Guinnessa w największej na świecie mozaice z sushi. Chce rozwijać się zawodowo na wielu polach dlatego podjął się udziału w konkursie Sweet Expo.

 

 

Temat pracy: „Wzgórze Hollywood”
Nazwa szkoły: Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 1 w Warszawie
Zakłady pracy:  szkolna pracownia
Nauczyciel, opiekun:  Krystyna Radziwon

 

oferta
inne
producent
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 1 w Warszawie
sprzedawca
ZSG w Warszawie

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe