Agata: żeńska część drużyny, uczennica klasy 3. Jest to młodą osobą, która zaczyna swoją przygodę z cukiernictwem. Chce zrealizować swoje marzenia i pasje związane z gastronomią, dlatego poprosiła Piotra aby razem podjęli się wyzwania startu w konkursie Sweet Expo.
Piotr: kapitan drużyny, uczeń klasy 4. Jest laureatem 2. miejsca oraz pucharu na najkreatywniejszy zespół na konkursie Makro „Zgotuj Sobie sukces” 2014, 2. miejsca i pucharu smaku w konkursie „Kuchnia Polska Wczoraj i dziś” Pułtusk 2014 oraz 2. i 3. miejsca w Festiwalu Borów Dolnośląskich „Ale pasztet” w latach 2012 i 2013. Realizuje się zawodowo i pomaga przy licznych projektach, w których bierze udział nasza szkoła. Ostatnio było to bicie rekordu Guinnessa w największej na świecie mozaice z sushi. Chce rozwijać się zawodowo na wielu polach dlatego podjął się udziału w konkursie Sweet Expo.
Temat pracy: „Wzgórze Hollywood”
Nazwa szkoły: Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie nr 1 w Warszawie
Zakłady pracy: szkolna pracownia
Nauczyciel, opiekun: Krystyna Radziwon