...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

System automatycznego załadunku pieców wsadowych MIWE athlet

MIWE athlet to automatyczny system załadowczy wspierający za- i wyładunek pieców wsadowych MIWE ideal. MIWE oferuje system athlet w 3 wersjach: L, XL, XXL stosowanie do mocy przerobowej i żądanego stopnia automatyzacji. 

athlet L - dla małych zakładów (obsługuje maks. 18 komór wypiekowych)

athlet XL - dla zakładów średniej wielkości  (obsługuje maks. 30 komór wypiekowych)

athlet XXL - dla zakładów pracujących w systemie 2 lub 3 zmianowym  (obsługuje maks. 36 komór wypiekowych)

System MIWE athlet odciąża najtrudniejszy etap produkcji: jakim jest za - i wyładunek pieca, usuwa stres i przeciązenia powstające na tym etapie produkcji i gwarantuje bezpieczeństwo. Wszystko odbywa się za naciśnięciem guzika. 

Droga produktów na stół athleta:

·    ręcznie bezpośrednio na stół np. z koszyków garowniczcych

·    z poprzecznych aparatów załadowczych bezpośredenio na stół lub taśme załadowczą

·    automatyczne pobieranie produktów z desek piekarniczcych układanych ręcznie na taśmie

·    stacja dokująca odbierająca automatycznie produkty z aparatów zał.

·    stacja MIWE butler- system, który przejmuje produkty z aparatów załadowczych zamiast athleta, który w tym czasie może wykonywac inne czynności, co usprawnia pracę

Stacja zraszająca: zraszanie przed pieczeniem

 

Wyładunek: 

  • taśma odbiorcza parterowa
  • górna taśma odbiorcza, z systemem przekazu produktów do magazynu
  • wózki rozładowcze - 6 półek z piętrami ustawionymi pod skosem
  • odbiór za pomocą ześlizgu

 

Automatyczne odkurzanie płyt hertowych zgodnie z ustawionym interwałem

Co przemawia za utomatycznym załadunkeim pieców?

1. uzyskiwana lepsza jakość produktów (przy ręcznym załadunku - różny czas rozpoczęcia pieczenia, zaparowania, utrata ciepła przez otwarte drzwi, przy wyładunku: wszyskie produkty wujmowane w jednym czasie - idealnie równomierny efekt wypieku)

2. oszczędność czasu (krótkie cykle za- i wyładunku)

3. redukcja personelu (uniknięcie błędów ludzkich, zbyt długi lub krótki czas pieczenia)

4.wydajność: duża ilość pieczywa w korzytnej cenie i dobrej jakości

 

oferta
sprzedaż
producent
MIWE
sprzedawca
GETH
stan
nowy

Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe