...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Szkolenia cukiernicze, lodziarskie, dekoratorstwo cukiernicze

Nazwa firmy/ośrodka szkoleniowego: Sempre Group

Dane kontaktowe: sempre@sempreinfo.pl; tel. 22 734 20 18

Miejsce szkoleń: ul. Wiejska 13a, Pruszków

Rok rozpoczęcia szkoleń: 2011

Zakres szkoleń: cukiernicze, lodziarskie, dekoratorstwo cukiernicze

Rodzaj szkoleń: cykliczne lub na indywidualne zamówienie

Tematyka: Produkcja lodów: rzemieślniczych (gałkowych), z automatu, produkcja mrożonego jogurtu, pro­dukcja granity wg własnych receptur. Cukiernictwo i czekoladziarstwo: produkcja pralin formowanych, krojonych i trufli czekoladowych, aranżacja de­serów, proste rozwiązania w organizacji bankie­tów, czekolada na gorąco, produkcja tortów i ciast, techniki pracy z czekoladą, techniki pracy z wysoko skoncentrowanymi pastami owocowymi oraz na­turalnymi. Sztuka pięknej dekoracji

Grupa docelowa: profesjonaliści, pasjonaci

Wielkość grup szkoleniowych: min. 2-5 osób, maks. 50-60 osób

Kadra szkoleniowców: Krzysztof Smoleń, Sławomir Szewczyk, Adam Gędas, Aleksander Zwieryńczyk

Cena szkolenia: szkolenia bezpłatne lub płatne: 200-1500 zł

Informacje dodatkowe: Zapewniamy surowce, wyposażenie, wyposażenie, catering, uczestnik otrzymuje certyfikat, w zależ­ności od szkolenia.

oferta
inne
producent
Sempre
sprzedawca
Sempre

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe