...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Temperówki czekolady GAMI

Cechy wyróżniające:

  • elektronicznie sterowany proces rozpuszczania i temperowania czekolady
  • pompa czekolady - wyposażona w płynną regulację prędkości wypływu czekolady
  • pedał sterowania dozowaniem czekolady – wyposażony w system zabezpieczający przed przypadkowym zamrożeniem czekolady w pompie śrubowej. Wyłącznik czasowy uruchamia pompę pomimo uruchomionego pedału zatrzymującego pompę.
  • system zapobiegający pozostawaniu czekolady w pompie śrubowej - po wyłączeniu zasilania pompy załączany jest zwrotny ruch pompy wymuszający powrót czekolady do zbiornika rozpuszczania
  • stół wibracyjny do pralinek - w zestawie maszyn T240 do T500
  • stół roboczy z taśmą siatkową i odbiorem na papier - opcjonalnie w modelach T260 do T500
  • współpraca z tunelami chłodniczymi - modele od T400 do T600

Temperówki w naszej ofercie:

  • T240 - 8kg zbiornik - temperowanie do 35kg/godz. - stół wibrujący
  • T260 - 12kg zbiornik - temperowanie do 50kg/godz. - stół wibrujący + współpracuje ze stołem roboczym NR260S
  • T400 - 25kg zbiornik - temperowanie do 90kg/godz. - stół wibrujący + współpracuje ze stołem roboczym NR400S i tunelami 300mm
  • T500 - 45kg zbiornik - temperowanie do 170kg/godz. - stół wibrujący + współpracuje ze stołem roboczym i tunelami 300mm
  • T550 - 55kg zbiornik - temperowanie do 240kg/godz. - współpracuje z tunelami 400mm + opcjonalnie stół wibrujący
  • T600 - 80kg zbiornik - temperowanie do 320kg/godz. - współpracuje z tunelami 600mm
oferta
sprzedaż
producent
GAMI
sprzedawca
Sama Serwis
stan
nowy

Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe