...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Tiger Pasta Bakels

Uniwersalna dekoracja piekarnicza

Efektowny wygląd wyrobów – możliwość uzyskania ciekawych wzorów w postaci popękanej skórki

„Chleb Tygrysi” i „Chleb Żyrafa” – dwie odmienne receptury Bakels pozwalające uzyskać inny wygląd wyrobów

Szeroki wachlarz zastosowania – głównie do pieczywa mieszanego i pszennego, do produkcji chleba, bułek i bagietek

Doskonałe wyroby – przyciągające uwagę i wzbogacone o dodatkowy smak Tiger Pasty

 

Receptura podstawowa:

35 g Drożdże
880 g Woda
1000 g Tiger Pasta

METODA

I. Przygotowanie pasty:

  • połączyć i bardzo dokładnie wymiksować składniki,
  • temperatura pasty: 25 - 30°C,
  • leżakowanie: 30 min.

 

II. Nanoszenie pasty:

  • posmarować równo wygarowane wyroby do 1/2 - 3/4 objętości,
  • wstawić posmarowane wyroby do komory rozrostowej i prowadzić proces do pełnej gary,
  • wypiekać z zaparowaniem.


UWAGA!
Przygotowana pasta nadaje się tylko do jednorazowego i natychmiastowego użytku.


Tiger Pasta

Do otworzenia plików PDF potrzebny jest Adobe Reader.

oferta
sprzedaż
producent
Bakels
sprzedawca
Bakels Polska
stan
nowy

Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe