...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Wałkowarka do ciast HERT-RC55 (manualna - kompaktowa)

● Zastosowanie: wałkowanie ciast francuskich, półfrancuskich, drożdżowych, kruchych, na pierogi, mas cukrowych i innych.

● Idealna dla małych zakładów produkcyjnych; piekarni, cukierni i zakładów gastronomicznych.

● Sterowanie za pomocą joystic-a.

● Ręczne schodzenie z grubości ciasta – specjalna sprężynowa dźwignia ze skalą mm.

● Stała prędkość taśmy 25 m/min.

● Zróżnicowana prędkość taśm podającej / odbiorczej (dyferencjał).

 

DANE TECHNICZNE:

● wymiary ramiona: 550x1000/1200 mm | prędkość taśmy: 0-25 mb/min.

● średnica walców: 60 mm | otwarcie walców: 0-38 mm | długość walców: 550 mm

● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc: 0,55 kW.

 

WYPOSAŻENIE:

● podstawa jezdna z blokowanymi kołami,

● manualny posypywacz mąką,

● łapacze ciasta,

● 2 wałki do zwijania ciasta.

 

----------

Menedżer Produktu

Piotr Kulik, tel. +48 507 088 502, e-mail: piotr.kulik@hert.pl

 

 

oferta
sprzedaż
producent
Hert
sprzedawca
HERT
stan
nowy

Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe