● Zastosowanie: wałkowanie ciast francuskich, półfrancuskich, drożdżowych, kruchych, na pierogi, mas cukrowych i innych.
● Idealna dla małych zakładów produkcyjnych; piekarni, cukierni i zakładów gastronomicznych.
● Sterowanie za pomocą joystic-a.
● Ręczne schodzenie z grubości ciasta – specjalna sprężynowa dźwignia ze skalą mm.
● Stała prędkość taśmy 25 m/min.
● Zróżnicowana prędkość taśm podającej / odbiorczej (dyferencjał).
DANE TECHNICZNE:
● wymiary ramiona: 550x1000/1200 mm | prędkość taśmy: 0-25 mb/min.
● średnica walców: 60 mm | otwarcie walców: 0-38 mm | długość walców: 550 mm
● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc: 0,55 kW.
WYPOSAŻENIE:
● podstawa jezdna z blokowanymi kołami,
● manualny posypywacz mąką,
● łapacze ciasta,
● 2 wałki do zwijania ciasta.
----------
Menedżer Produktu
Piotr Kulik, tel. +48 507 088 502, e-mail: piotr.kulik@hert.pl