...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Dzielarka do chleba jednotłokowa

Dzielarka jedno-tłokowa automatyczna Ciberpan przeznaczona jest do objętościowego dzielenia  ciast pszennych oraz mieszanych pszenno żytnich ( do 70 % maki żytniej) na kęsy o jednakowej wielkości. Praca do dzielarce automatycznej pozwala na uzyskanie jednakowej gramatury ciasta i wyeliminowanie uciążliwej pracy ludzkiej. Funkcjonowanie dzielarki oparte na ssącym działaniu tłoka zapewnia delikatne oddziaływanie na ciasto dzięki czemu nie mamy do czynienia z  tzw. „efektem męczenia ciasta”.

Specyfikacja i standardowe wyposażenie:
- może dzielić ciasto z zawartością wody 50-65 % ( model z zaokrąglaniem) i wyższą niż 65 % (
  model bez zaokrąglania),
- wydajność maszyny 1080 -2400szt/h, 18- 40 kęsów /min.,
- zakres wagowy 140-1300 g ( w zależności od modelu),
- licznik kęsów ciasta pozwalający na ustawienie żądanej ilości kęsów do podzielenia,
- system olejenia maszyny,
- taśma transportowa PVC,
- nierdzewny lej 40 kg pokryty teflonem,
- posypywacz mąki,
- obudowy zewnętrzne wykonane ze stali nierdzewnej,
- max. błąd wagi do 2%
- może pracować indywidualnie oraz w zestawie  z zaokrąglarka i wydłużarką. 

Opcjonalne wyposażenie:
- powiększony lej 80 , 150, 200 kg,
- dodatkowe tłoki 2,3,4( max. średnica tłoka zostaje zmniejszona kosztem zwiększenia ilości tłoków),
- taśma transportowa z niezależnym napędem dająca możliwość podwojenia max. wagi kęsa ciasta,
- automatyczna regulacja prędkości maszyny,
- automatyczna regulacja wagi kęsa ciasta,

więcej modeli >>

Linie do produkcji Chleba Ciberpan

Do otworzenia plików PDF potrzebny jest Adobe Reader.

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe