...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Drobne wypieki. Technologia w cukierni

10 listopada 2016 r. swoją premierę będzie miała nowa publikacja dla cukierników pt. „Drobne wypieki”. Najnowszy tytuł uzupełnia serię książek dla piekarzy i cukierników, która ukazała się nakładem Wydawnictwa PWN.

Drobne wypieki to produkty, które obok wyrobów piekarniczych stanowią podstawowy segment branży piekarniczo-cukierniczej. Najnowasza książka stanowi wszechstronne opracowanie przedstawiające współczesne techniki produkcji wyrobów cukierniczych oraz ich podział ze względu na sposób wytwarzania.

W książce znajdują się informacje dotyczące m.in.:
- podziału wyrobów cukierniczych,
- składników receptur i ich właściwości funkcjonalnych,
- zależności między ilością surowca a uzyskaną jakością produktu,
- procesu produkcji wyrobów cukierniczych,
- pakowania i przechowywania,
- analizy sensorycznej,
- określania wartości odżywczych,
- analityki wyrobów cukierniczych.

Kompendium wiedzy cukierniczej - od składników receptur, poprzez przepisy prawa, procesy pakowania do oceny jakości gotowych wyrobów.

Książka jest kontynuacją serii, w ramach której ukazały się:

  • „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni” – redakcja naukowa Hans Huber
  • „Chłodnictwo. Technologia w piekarni” – redakcja naukowa Klaus Losche
  • „Zakwas. Technologia w piekarni” – redakcja naukowa Markus Brandt, Michael Ganzle

 

Wydanie: 1
Autor/Redaktor: Wilfried Seibel
Format: B5
Objętość (liczba stron): 286
ISBN: 978-83-01-18470-4
Cena katalogowa: 99 zł
Data wydania: 2016-11-10
Rodzaj oprawy: miękka
Kategoria i podkategoria: Nauki matematyczno-przyrodnicze- Technika- Przemysł spożywczy

oferta
sprzedaż
producent
Wilfried Seibel
sprzedawca
Mistrz Branży
stan
nowy

Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe