...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Urządzenie PELION Wiromat

 PELION Wiromat - 

automatyczne wylewanie mas biszkoptowych lub innych półpłynnych mas na papier wypiekowy i na blachę.

w ciągu 4 sek. idealnie rozprowadzona masa na całej powierzchni blachy


Urządzenie składa się z:

leja na ciasto, uchwytu na rolkę papieru wypiekowego oraz gilotyny do obcinania papieru.

Urządzenie nie wymaga żadnego zasilania elektrycznego. Ciasto wypływa z leja na papier ręcznie rozwijany z rolki zamocowanej na urządzeniu.

Papier wraz z warstwą ciasta (masy) układany jest od razu na blasze. Wszystkie elementy urządzenia mające kontakt z nakładaną masą wykonane są z wysokogatunkowej stali nierdzewnej. Poszczególne elementy są łatwe do zdemontowania i do utrzymania w czystości. Przy zastosowaniu urządzenia można uzyskać większą wydajność (o ok. 10-30%) niż przy ręcznym rozprowadzaniu masy, podczas którego narusza się porowatą strukturę ciasta.


Za pomocą tego urządzenia można nakładać równomierne warstwy masy o grubości od 2 do 16 mm.

Dostępne wielkości i cechy urządzenia:

  • Szerokość papieru odpowiada szerokości blachy.
  • Szerokość nanoszonej masy jest ok. 1,5 cm mniejsza niż szerokość papieru.
  • Papier nie wchodzi w zakres dostawy urządzenia.
  • Stosować należy typowy papier wypiekowy w rolkach o średnicy max. 20 cm i gramaturze ok. 50 g/m2.
oferta
sprzedaż
producent
Geth
sprzedawca
GETH
stan
nowy

Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe