● Wysoka precyzja dozowania wody technologicznej przy produkcji ciast.
● Duży elektroniczny licznik przepływu wody i wyświetlacz temperatury.
● Dotykowy panel sterujący - trwały, wzmocniony i zabezpieczony folią o przemysłowej grubości.
● Duży zakres dozowania wody: od 0,10 do 999,9 L (ze skalą co 0,10 L).
● Wysoka precyzja dozowania wody (+/-) 0,1 L.
● Wysoka precyzja temperatury wody (+/-) 0,5°C.
● Możliwość przyłączenia wody lodowej (modele AQ23 / AQ32).
● Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej.
● Niewielkie, kompaktowe rozmiary mieszacza, grube i stabilne mocowania mieszacza do ściany.
DANE TECHNICZNE AQUAMIX 21:
● Wysoki stopień przepływu wody: do 30 L/min.
● przyłącza wody: 3/4" 1x ciepła sieciowa, 1x zimna sieciowa
● spust: 1x bez przelewu | zakres temperatur +0,5 do +70 °C
● zasilanie: ~230 V 50 Hz | wymiary(LxBxH): 200x190x300 mm.
DANE TECHNICZNE AQUAMIX 23:
● Wysoki stopień przepływu wody: do 30 L/min.
● przyłącza wody: 3/4" 1x ciepła sieciowa, 1x zimna sieciowa, 1x woda lodowa
● spust: 2x z przelewem | zakres temperatur +0,5 do +70 °C
● zasilanie: ~230 V 50 Hz | wymiary(LxBxH): 300x190x300 mm.
DANE TECHNICZNE AQUAMIX 32:
● Wysoki stopień przepływu wody: do 30 L/min.
● przyłącza wody: 3/4" 1x ciepła sieciowa, 1x zimna sieciowa, 1x woda lodowa
● spust: 2x z przelewem | zakres temperatur +0,5 do +70 °C
● zasilanie: ~230 V 50 Hz | wymiary(LxBxH): 300x190x300 mm.
----------
Menedżer Produktu
Piotr Kulik
tel. +48 507 088 502
e-mail: piotr.kulik@hert.pl