...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Kotły do gotowania podciśnieniowego VACUUM FIREX HIGH-P 70 / 130

● Ewolucyjne, innowacyjne gotowanie próżniowe VACUUM gwarantuje uzyskanie dużo niższych temperatur wrzenia w podciśnieniu (np. 60-80 °C) oraz oszczędność energii, nawet do 60% wskutek uzysku niskiej temperatury wrzenia wody.

● Intensyfikacja smaku oraz podwyższenie jakości i wyglądu potraw gotowanych w niższych temperaturach i wydłużonym czasie.

● Gotowanie przez wrzenie (100 °C). gotowanie w nadciśnieniu pary wodnej (0,5 bar / 105 °C), gotowanie w podciśnieniu VACUUM (-0,930 bar), rozdrabnianie w trakcie gotowania.

● Gotowanie VACUUM: skraca czas gotowania o 30-40%, zmniejsza zużycie wody do 70%.

● Obroty programowalne: czas użycia mieszadła – lewo / prawo + funkcja pauzy.

 

 

DANE TECHNICZNE HIGH-P 070E:

● pojemność zbiornika: 70 L | grzanie pośrednie elektryczne (płaszcz wodny)

● zakres temperatur 20-134 °C | podciśnienie wewnątrz kotła: -0,930 bar VACUUM

● nadciśnienie wewnątrz kotła: do max. 0,5 bar

● nadciśnienie w płaszczu wodnym do max. 2,0 bar (125 °C)

● prędkość miksera ze zgarniakami regulowana: 12-60 obr./min.

● prędkość mieszadła z nożami rozdrabniającymi: 120-600 obr./min.

● wymiary(LxBxH): 1300x908x952(1805) mm | waga urządzenia netto: 360 kg

● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc zainstalowana: 37,5 kW.

 

DANE TECHNICZNE HIGH-P 130E:

● pojemność zbiornika: 130 L | grzanie pośrednie elektryczne (płaszcz wodny)

● zakres temperatur 20-134 °C | podciśnienie wewnątrz kotła: -0,930 bar VACUUM

● nadciśnienie wewnątrz kotła: do max. 0,5 bar

● nadciśnienie w płaszczu wodnym do max. 2,0 bar (125 °C)

● prędkość miksera ze zgarniakami regulowana: 12-60 obr./min.

● prędkość mieszadła z nożami rozdrabniającymi: 120-600 obr./min.

● wymiary(LxBxH): 1400x1030x1130(2050) mm | waga urządzenia netto: 460 kg

● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc zainstalowana: 58,0 kW.

 

----------

Menedżer Produktu

Piotr Kulik, tel. +48 507 088 502, e-mail: piotr.kulik@hert.pl

http://www.firex.hert.pl

 

oferta
sprzedaż
producent
Hert
sprzedawca
HERT
stan
nowy
Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe