...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Profesjonalne temperówko - oblewarki do pracy z czekoladą

HERT DIVA8 / DIVA12 / DIVA25 / DIVA25-2L

● Zastosowanie: produkcja pralinek, form i figur czekoladowych, zdobienie produktów cukierniczych.

● Gwarancja najwyższej jakości parametrów zatemperowanej czekolady z właściwym połyskiem oraz charakterystycznym, muszlowym przełamem.

● Zbiornik na czekoladę wyposażony w obrotowe ramię, pozwalające uzyskać czekoladę o idealnej konsystencji i płynności.

● Schładzanie płaszcza zbiornika czekolady za pomocą agregatu chłodniczego zintegrowanego z urządzeniem.

● Automatyczny proces topnienia i temperowania czekolady.

● Bogate wyposażenie opcjonalne.

 

 

DANE TECHNICZNE DIVA8:

● wymiary(LxBxH): 410x630x1510 mm

● pojemność zbiornika: 8 kg | wydajność: 50 kg/h

● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)

● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 1,9 kW

● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

 

 

DANE TECHNICZNE DIVA12:

● wymiary(LxBxH): 440x690x1570 mm | waga netto: 147 kg

● pojemność zbiornika: 12 kg | wydajność: 60 kg/h

● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)

● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 1,9 kW

● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

 

 

DANE TECHNICZNE DIVA25:

● wymiary(LxBxH): 510x760x1560 mm | waga netto: 175 kg

● pojemność zbiornika: 25 kg | wydajność: 90 kg/h

● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)

● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 3,2 kW

● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

 

 

DANE TECHNICZNE DIVA25-2L:

● wymiary(LxBxH): 570x740x1560 mm | waga netto: 175 kg

● pojemność zbiornika: 25 kg | wydajność: 90 kg/h

● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)

● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 3,5 kW

● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

 

Menedżer Produktu
Piotr Kulik
tel. +48 507 088 502
e-mail: piotr.kulik@hert.pl

 

oferta
sprzedaż
producent
Hert
sprzedawca
HERT
stan
nowy

Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe