BEAR VARIMIXER KODIAK 20 / KODIAK 30
● Seria zaprojektowana z myślą o cukiernikach i przy ich czynnym udziale.
● Wysoko umieszczona dzieża pozwalająca na bieżącą kontrolę procesu ubijania.
● Wykonanie korpusu ubijaczki w całości ze stali nierdzewnej.
● Wózek dzieży o wysokości 91,5 cm - idealnej do wybierania produktów z poziomu stołu roboczego.
● Nowe wykonanie rózgi o nieco zmienionej konstrukcji, która jest uniwersalna do różnych produktów i lepiej napowietrza surowiec. Duży wybór opcji dodatkowych.
● Osłona dzieży wykonana z twardego i wytrzymałego, przeźroczystego poliwęglanu.
● Nowoczesny, elektroniczny panel sterowania KODIAK.
● Regulacja prędkości narzędzia płynnie za pomocą falownika.
● Zastosowanie: ubijanie kremów, śmietany, mas płynnych, ugniatanie ciasta.
DANE TECHNICZNE KODIAK 20 / KODIAK 20 table:
● wymiary(LxBxH): 770x631x1292 mm (722x582x786 mm wersja table)
● waga 154 kg (72 kg wersja table)
● pojemność dzieży 20 L | obroty: 64-353 obr./min.
● zasilanie: ~230 V 50/60 Hz | moc: 0,70 kW.
WYPOSAŻENIE STANDARDOWE:
● dzieża 20 L | rózga | hak | mieszadło.
DANE TECHNICZNE KODIAK 30
● wymiary(LxBxH): 770x630x1365 mm | waga 115 kg
● pojemność dzieży 30 L | obroty: 64-353 obr./min.
● zasilanie: ~230 V 50/60 Hz | moc: 1,20 kW.
WYPOSAŻENIE STANDARDOWE:
● dzieża 30 L | rózga | hak | mieszadło.
Menedżer Produktu
Piotr Kulik
tel. +48 507 088 502
e-mail: piotr.kulik@hert.pl