...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Piec obrotowy I-Seria

Piec obrotowy I-series został stworzony z myślą o ciężkim, przemysłowym wypieku pieczywa, 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.

Jego konstrukcja umożliwia wypiek trzech wózków jednocześnie. Pozwala to na znaczne zmniejszenie zużycia energii (relatywnie piec zużywa o 35% mniej energii niż piece jedno czy dwuwózkowe) oraz redukcję kosztów przy zakupie urządzenia i jego instalacji.

Nowoczesne systemy i rozwiązania techniczne, bardzo efektywny wymiennik ciepła, doskonała izolacja termiczna, to cechy pozwalające zaspokoić wymagania każdego piekarza, którego celem jest wysoka jakość wypieku oraz niskie koszty energii i serwisu.

Maj 2020. Instalacja 4. przemysłowych pieców I62 Sveba Dahlen w piekarni BREL Zabrze



Opis produktu:
• Ogrzewanie: elektryczne, gazowe, olejowe.
• Doskonała izolacja termiczna wełną skompresowaną.
• Wewnątrz i na zewnątrz wykonany ze stali kwasoodpornej.
• Duża, podwójna szyba rewizyjna w drzwiach, wykonana ze szkła odbijającego ciepło, dobrze oświetlona.
• Piec szybko się dogrzewa, gwarantuje duże oszczędności energetyczne.
• Drzwi otwierane na prawą stronę.
• Bardzo efektywny kulowy system zaparowania.
• Maksymalna temperatura wypiekowa 350°C.
• Podczas wypieku wózki znajdują się na platformie wypiekowej wykonanej ze stali nierdzewnej.
• Slow start – sterowanie obrotem platformy za pomocą falownika.
• Funkcja ekonomiczna – gdy piec nie jest używany przez okres powyżej 1 godziny, sam obniża temperaturę w komorze wypiekowej do 100°C.
• Płynna regulacja prędkości pracy turbin nadmuchowych- funkcja szczególnie przydatna przy wypieku serników i delikatnych produktów

 

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe