...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Makówka w cieście czekoladowym

Ø  18 cm, 8 szt.

Blaty  czekoladowe / 2 szt. 40 x 60 cm

1000 g KOMPLET Czekoladowe Soft  
600 g olej roślinny 
500 g jaja 
300 g woda 
------------ 
2400 g

Składniki ciasta połączyć i wyrobić na średnim biegu miksera. Gotowe ciasto rozsmarować na 2 papiery do wypieku, upiec. Boki i spód foremek Ø 18 cm wyłożyć papierem i ciastem czekoladowym.

czas  mieszania:   3 minuty
temp. pieczenia:   230 °C
czas pieczenia:  6 minut

Ciasto makowe:

1500 g KOMPLET Makówka  
670 g jaja 
450 g margaryna kremowa 
300 g woda 
1200 g jabłka prażone (kostka ) 
------------------------
4120 g
------------------------
6520 g łączna ilość 

Wszystkie składniki z wyjątkiem jabłek połączyć i napowietrzyć na średnim biegu miksera. Pod koniec mieszania dodać jabłka. Gotowe ciasto nanieść do form z ciastem czekoladowym. Upiec.

czas  mieszania:   8 minut
temp. pieczenia:   190 °C
czas pieczenia:  40 minut

Dekoracja:

Wierzch udekorować  KOMPLET Neuschnee i elementami czekoladowymi.

Makówka w cieście czekoladowym

Do otworzenia plików PDF potrzebny jest Adobe Reader.

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe