...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Korzenny Zwijaniec z kremem

Blaty korzenne / 3 blaty 40 x 60 cm

1500 g KOMPLET Korzenne Soft 
520 g olej roślinny 
680 g jaja 
450 g woda 
----------------------------
3150 g

Składniki połączyć i wyrobić na średnim biegu miksera. Gotowe ciasto rozsmarować w postaci blatów na papiery. Upiec.

czas  mieszania:  3 minuty
temp. pieczenia:  250 °C
czas pieczenia: 6 minut

Warstwa  owocowa:

1000 g powidła śliwkowe 
50-100 g KOMPLET Stabilizator Neutralny 
-----------------------------
1100 g


Składniki połączyć i wymieszać. Powidła rozsmarować na trzy blaty korzenne, następnie zwinąć w rulon od krótkiej strony blatu (rulon składa się z trzech blatów korzennych). Po schłodzeni pokroić w plastry o grubości ok. 4 cm
i ułożyć płaską stroną na cienką warstwę okruszków biszkoptowych.

Warstwa  kremu:

2000 g woda 
700 g KOMPLET Krem Bravo 
---------------------------------
2700 g
-------------------------------
6950 g
łączna ilość 

Składniki połączyć i wyrobić na średnim biegu miksera za pomocą gęstego mieszadła. Gotowy krem nanieść na wierzch „plastrów” korzennych za pomocą worka cukierniczego, uzyskując dowolny kształt i formę.

czas  mieszania:  5 minut

Dekoracja:

Wierzch udekorować dowolnymi elementami czekoladowymi.

Korzenny Zwijaniec z kremem

Do otworzenia plików PDF potrzebny jest Adobe Reader.

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe