...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Podwodny świat

Uczniowie: Barbara Jeziorska, Katarzyna Podzimska. Dziewczyny są uczennicami klasy II Zasadniczej Szkoły Zawodowej. Uczą się w zawodzie cukiernik. Należą do uczennic bardzo sumiennych, ambitnych i chętnych do pracy.
Osiągnięcia: Uczennice nie mają jeszcze żadnych wybitnych osiągnięć. Udział w tegorocznej edycji Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych jest ich pierwszym sukcesem.

Temat pracy: „Podwodny świat”

Nazwa szkoły: Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich ul. Karola Miarki 17; 42-600 Tarnowskie Góry
Zakład pracy: „Cukiernictwo i Wytwórnia Lodów”  Józef Zdebik, Tarnowskie Góry
Nauczyciel, opiekun: Jolanta Mazur – Pogoda
Firma sponsorska:

Polmarkus Pyskowice – dostarcza surowce, udziela pomoc technologiczną i techniczną, udostępnia maszyny i sprzęt.

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe