...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Elżbieta Raźna, Bartosz Zasada

Uczniowie: Elżbieta Raźna, Bartosz Zasada. Elżbieta Raźna  uczennica klasy III cukiernik. Bartosz Zasada - uczeń klasy III – kucharz. Uczniowie biorą udział w licznych pokazach sztuki cukierniczej prowadzonych przez mistrzów cukiernictwa zrzeszonych w Małopolskim Stowarzyszeniu Kucharzy i Cukierników.
Osiągnięcia: W Małopolskim Konkursie Cukierniczym o Puchar Rzemiosła i Przedsiębiorczości w 2012 roku Elżbieta Raźna zajęła I miejsce. Zakwalifikowała się do wojewódzkiego etapu Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik 2013. Bartosz Zasada reprezentant szkoły na imprezach gastronomicznych: „Święto Chleba” czerwiec 2012, „Smak Pstrąga w Pieninach” wrzesień 2012. Uczestnik kursu „ Nowe trendy w cukiernictwie, karmel, czekolada, marcepan w dekoracji i produkcji wyrobów cukierniczych” w ramach projektu unijnego. Obydwoje uczestnicy są laureatami konkursu „Najsprawniejszy w zawodzie” 2011,2012.

Temat pracy: Tort „Dar Natury” wykonany na okoliczność- ŚWIĘTO ZIEMI.

Nazwa szkoły: Zasadnicza Szkoła Zawodowa nr 31 w Zespole Szkół Specjalnych nr 14, Kraków, os. Sportowe 28
Zakłady pracy: Elżbieta Raźna - praktykantka w „Cukierni Wilk” w Krakowie. Bartosz Zasada - praktykant w restauracji„Chimera” w Krakowie. 
Nauczyciel, opiekun: mgr Jadwiga Kozera
Firma sponsorska:

Martin Braun Sp. z o.o. - Wojciech Laśkiewicz sprawuje opiekę w przygotowaniach do III Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych na Targi Expo Sweet 2013. Firma sponsoruje surowce potrzebne do przygotowania zadań konkursowych oraz służy pomocą technologiczną.

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe