...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Woda – Źródło Życia

Uczniowie: Monika Kucińska, Krzysztof Okrój. Uczniowie uczęszczają do II klasy i kształcą się w zawodzie cukiernik. Doskonalą swoje umiejętności cukiernicze biorąc udział w zajęciach dodatkowych z dekorowania wyrobów cukierniczych.
Osiągnięcia: Uczniowie nie posiadają jeszcze większych osiągnięć. Udział w tegorocznym Expo Sweet jest ich pierwszym sukcesem.

Temat pracy: „Woda – Źródło Życia”

Nazwa szkoły: Zespół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu
Zakłady pracy: Pracownia technologiczno-żywieniowa w ZSSiH w Radomiu.
                            E.Leclerc w Radomiu
Nauczyciel, opiekun: Beata Świąder
Firma sponsorska:

ECO TRADE sp. z o.o.  Udziela wsparcia technologicznego, wspiera, inspiruje, dzieli się wiedzą i doświadczeniem. Dostarcza potrzebnych materiałów i surowców.

oferta
inne
producent
Monika Kucińska, Krzysztof Okrój
sprzedawca
ZSSiH w Radomiu

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe