Uczennice: Aleksandra Młynarczyk, Ewelina Mergner. Uczennice przejawiają zainteresowanie zdobyciem umiejętności cukiernika, podejmują nowatorskie działania w zakresie przygotowania tortów, deserów i pralin. Systematycznie poszerzają wiedzę w tym zakresie.
Osiągnięcia: Dziewczęta wygrywają konkursy szkolne, biorą udział w pokazach sztuki cukierniczej. Przygotowywały desery, torty i praliny na bankiet, który odbył się w czasie podsumowania Ogólnopolskiego Konkursu Gastronomicznego „Kuchnia Polska na Mazowszu”.
Temat pracy: Tort wykonany na uroczystość rodzinną z okazji Chrztu, którego widocznym znakiem jest obmycie wodą oczyszczającą i podtrzymującą życie.
Nazwa szkoły: Zespół Szkół Spożywczo-Gastronomicznych w Warszawie,
Zakłady pracy: Hotel WESTIN w Warszawie. Hotel SHERATON w Warszawie
Nauczyciel, opiekun: Alicja Zabadała.
Firma sponsorska:
Ambasador 92. Pani Monika Ignaciuk przygotowuje uczennice do konkursu, zapraszając je na liczne szkolenia w pracowni cukierniczej Firmy.