...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Aleksandra Młynarczyk, Ewelina Mergner

Uczennice: Aleksandra Młynarczyk, Ewelina Mergner. Uczennice przejawiają zainteresowanie zdobyciem umiejętności cukiernika, podejmują nowatorskie działania w zakresie przygotowania tortów, deserów i pralin. Systematycznie poszerzają wiedzę w tym zakresie.
Osiągnięcia: Dziewczęta wygrywają konkursy szkolne, biorą udział w pokazach sztuki cukierniczej. Przygotowywały desery, torty i praliny na bankiet, który odbył się w czasie podsumowania Ogólnopolskiego Konkursu Gastronomicznego „Kuchnia Polska na Mazowszu”.

Temat pracy: Tort wykonany na uroczystość rodzinną z okazji Chrztu, którego widocznym znakiem jest obmycie wodą oczyszczającą i podtrzymującą życie.

Nazwa szkoły: Zespół Szkół Spożywczo-Gastronomicznych w Warszawie,
Zakłady pracy: Hotel WESTIN w Warszawie. Hotel SHERATON w Warszawie
Nauczyciel, opiekun: Alicja Zabadała.
Firma sponsorska:

Ambasador 92. Pani Monika Ignaciuk przygotowuje uczennice do konkursu, zapraszając je na liczne szkolenia w pracowni cukierniczej Firmy.

oferta
inne
producent
Zespół Szkół Spożywczo-Gastronomicznych w Warszawie
sprzedawca
ZSSG w Warszawie

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe