...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Smak piernika na okoliczność Zapustów Kujawskich

uczniowie: Małgorzata Wiącek i Paulina Zielińska

Zakłady pracy, w których praktykują uczniowie:
Zajęcia praktyczne odbywają w WARSZTATACH SZKOLNYCH ZESPOŁU SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH W BYDGOSZCZY, natomiast PRAKTYKI ZAWODOWE W RENOMOWANYCH BYDGOSKICH HOTELACH I SPÓŁDZIELNI GASTRONOMICZNEJ.

Osiągnięcia:
Małgorzata Wiącek:
Ukończyła praktyki zawodowe w hotelu Sheraton Sopot Conference & Spa w Sopocie z oceną celującą;
Odbyła staż zawodowy w Spółdzielni Gastronomicznej w Bydgoszczy;
Zdobywczyni nagrody Profesora Romana Cichona za najbardziej naukowe opracowanie tematu podczas IX edycji Wojewódzkich Młodzieżowych Spotkań Żywieniowych;
Półfinalistka V edycji konkursu "Zgotuj Sobie Sukces 2013".

Paulina Zielińska:
Ukończyła praktyki zawodowe w hotelu Słoneczny Młyn w Bydgoszczy z oceną bardzo dobrą;
Odbyła staż zawodowy w Spółdzielni Gastronomicznej w Bydgoszczy;
Zdobywczyni nagrody Profesora Romana Cichona za najbardziej naukowe opracowanie tematu podczas IX edycji Wojewódzkich Młodzieżowych Spotkań Żywieniowych.

Obie, od trzech lat uczestniczą w projekcie unijnym ZAWODOWE HORYZONTY
 - zajęcia z zakresu dekoracji tortów – prowadzone przez cukierników
cukierni ,, Staropolska ” w Bydgoszczy.

Nauczyciel, opiekun:
mgr inż. Mariola Ruge

Firma sponsorska

W przygotowaniach do konkursu pomagać będzie pan Maciej Kaldan z Bydgoszczy


oferta
inne
producent
Zespół Szkół Gastronomicznych w Bydgoszczy
sprzedawca
ZSG w Bydgoszczy

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe