...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Piec wsadowy MIWE ideal z automatycznym systemem załadunku

Pełna harmonizacja załadunku pieców wsadowych z odbiorem i transportem kęsów do magazynu.

Opcje załadunku:
1) ręcznie, regulowana wysokość stołu;
2) z poprzecznych aparatów załadowczych;
3) system pick-up – pobieranie kęsów z desek garowniczych;
4) automatyczna stacja pośrednia Butler dla usprawnienia pracy stołu MIWE athlet.

Trzy wielkości systemu athlet (L, XL, XXL), obsługa maks. do 36 komór. Zintegrowany odkurzacz. MIWE athlet ułatwia pracę i odciąża kręgosłup, ponadto jest gwarantem: równomiernej jakości pieczenia, oszczędności czasu i kosztów personalnych.

Piece wsadowe zaliczane są do pieców cyklo termicznych. Równomierny rozkład temperatury powietrza zapewnia idealne właściwości wypiekowe. Charakterystyczną cechą pieców wsadowych jest hert, czyli kamienna płyta pozwalająca na pieczenie każdego rodzaju pieczywa, również wyrobów cukierniczych z nadzieniem. Kompaktowa budowa pieca na samonośnej ramie, sprawia, iż piec MIWE ideal znajduje miejsce w każdej piekarni. Dodatkowo można go zabudować z trzech stron. Opcja pieca dwu obiegowego pozwala na wypiekanie w tym samym czasie różnego asortymentu lub wyłączanie zbędnej grupy półek. System automatycznego załadunku MIWE athlet usprawnia zasadzanie pieca, odciążając personel.

Sterowanie cyfrowe MIWE FP10 lub sterowanie komputerowe MIWE TC

kontrolka statusu
Nośnik ciepła:

gorące powietrze
Typy:

szerokość komór: 60 cm, 120 cm, 180 cm
głębokość komór: 160 cm, 200 cm
iczba komór: 4-6
powierzchnia wypiekowa 6 do 22 m2
Komory wypiekowe wyłożone są płytami kamiennymi.

Wyposażenie dodatkowe:

  • okap
  • piec dwuobiegowy
  • wysuwane komory
  • drzwi komór ze specjalnego nietłukącego się szkła
  • płyty kamienne

więcej o piecu wsadowym MIWE ideal na: www.geth.pl

 

oferta
sprzedaż
producent
MIWE
sprzedawca
GETH
stan
nowy
Kup teraz!

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe