...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Produkty i Usługi

Miesiarka spiralna DIOSNA SPV 240

Uniwersalny system miesienia, duży atut: bezawaryjność; konstrukcja: stal nierdzewna. Dzieża wyjezdna unoszona i blokowana przez szczęki (spokojny rytm pracy), pojemność: 240 kg ciasta (150 kg mąki), możliwość zastosowania zgarniaczy.

Spirala wykonana ze stali nierdzewnej zapewnia dużą powierzchnię roboczą, zasięg od ściany dzieży aż po jej środek, efekt: równomierne napowietrzenie i intensywne miesienie.

Ciasto miesione w systemie spiralnym Diosny wyróżnia się wysoką jakością (wynik testów porównawczych). System miesienia wspierany jest przez odpowiedni stosunek liczby obrotów dzieży i spirali, dwie prędkości obrotowe. Funkcjonalność: już przy 5% napełnienia dzieży.

 

Z uwagi na UNIWERSALNY SYSTEM MIESIENIA najczęściej kupowane miesiarki w Polsce 

Mieszadło: spiralna forma zapewnia dużą powierzchnię roboczą, zasięg od dzieży ściany aż po jej środek, dzięki czemu dba o równomierne napowietrzanie ciasta i jego intensywne miesienie. Spiralny system miesienia wspierany jest przez odpowiednio dobrany stosunek ilości obrotów dzieży i spirali.

Przeznaczenie: najpopularniejszy, uniwersalny system miesienia, sprawdza się w miesieniu wszystkich rodzajów ciasta (ciasta pszenne- trudne w miesieniu, ciasta mieszane, a nawet ciasta ciężkie z mąki żytniej)

Funkcjonalność: optymalne wyrobienie ciasta już przy 5 % napełnieniu dzieży

Pojemność dzież (stała i wyjezdna): dla SPV od 120 – 240 kg, dla SP od 24 – 200 kg

Komfort obsługi:            

  • Spokojny rytm pracy: dzieża wciągana, lekko unoszona i blokowana przez szczęki hydrauliczne
  • Gładkie, łatwe w czyszczeniu powierzchnie, konstrukcja ustawiona na nóżkach – dostęp do podłogi
  • Nieduże gabaryty (idealne dla małych i średnich zakładów)
  • Szczęki hydrauliczne bez potrzeby regulacji współpracują również z innymi wielkościami dzież
  • Korpus wykonany ze stali nierdzewnej

 

Więcej o miesiarkach spiralnych na: www.geth.pl

oferta
sprzedaż
producent
DIOSNA
sprzedawca
GETH
stan
nowy

Cena do negocjacji

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe