Dominika jest uczennicą klasy 3 technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
Brała udział w szkoleniach z carvingu, zdobnictwa cukierniczego oraz w szkoleniu baristycznym. Odbywała staż w restauracji „Jaś Wędrowniczek”, w Rymanowie. Zajęła I miejsce w Międzynarodowym Konkursie w Prešovie – „Sweet Cup 2013” i „Sweet Cup 2014” oraz II miejsce w Międzyszkolnym Konkursie Gastronomicznym w Tarnobrzegu – „Kreatywny kucharz”.
Karolina jest uczennicą klasy II technikum w zawodzie technik technologii żywności z kwalifikacją cukiernik. Uczestniczyła w szkoleniach zawodowych z: carvingu, zdobnictwa cukierniczego, karmelu oraz baristycznym.
Temat pracy: „Wspomnienia debiutów scenicznych”
Nazwa szkoły: Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju
Zakłady pracy: „Jaś Wędrowniczek” w Rymanowie
Nauczyciel, opiekun: Małgorzata Buczek, Marta Szelc, Małgorzata Zajdel