Opis stanowiska:
- rozwój produktów piekarniczych i cukierniczych
- tworzenie nowych receptur
- modyfikacja receptur w zakresie zmian surowców i parametrów technicznych
- monitorowanie parametrów procesów produkcyjnych
- prowadzenie projektów wdrażania nowych produktów, poszukiwanie nowych rozwiązań
Wymagania:
- chęć rozwoju zawodowego w branży piekarnicze
- wiedza techniczna i technologiczna w zakresie produkcji żywności
- wykształcenie wyższe techniczne (mile widziana technologia żywności)
- mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w firmie z branży piekarniczej, cukierniczej
- komunikatywna znajomość języka angielskiego
- komunikatywność, wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne, nastawienie na współpracę
Oferujemy:
- możliwość tworzenia nowych receptur i realizacja swoich pomysłów w praktyce
- możliwość rozwoju zawodowego w obszarze technologii (szkolenia w Polsce i zagranicą)
- w zależności od doświadczenia - wdrożenie w środowisko branży i podejmowanie samodzielnych wyzwań
- zatrudnienie w stabilnej organizacji na podstawie umowy o pracę
- bogaty pakiet benefitów (opieka medyczna, karta sportowa i inne)