1. Plecionki krok po kroku” - receptury, fotografie krok po kroku, opisy - zbiór 59. wyśmienitych przykładów.
Książka jest propozycją dla piekarzy, kucharzy, nauczycieli oraz uczniów szkół spożywczych i gastronomicznych, a także dla pasjonatów twórczego działania, którzy chcą wyczarować fantazyjne kompozycje z ciasta, wprawiając w zachwyt potencjalnych klientów i rodzinę.
Autorzy: Józef Sadkiewicz i Adam Melkowski
2. „Od pomysłu do realizacji” - wydany dla profesjonalistów poradnik o stylu angielskim. Zaprezentowano tu nie tylko pomysły na dekoracje i aranżacje wyjątkowych tortów, ale także podstawowe sposoby modelowania i realizacji „krok po kroku” figurek i kwiatów z mas cukrowych.
Autorka jest mistrzynią cukiernictwa i karmelarstwa, przewodniczy jury w wielu wiodących konkursach w Polsce i zagranicą. Zdobyła również tytuł branżowy "Osobowość Cukiernicza Roku". Jako pierwsza w Polsce napisała podręczniki cukierniczego dekorowania artystycznego, stworzyła również wiele artykułów i instruktaży w branży cukierniczej. Na co dzień prowadzi profesjonalne szkolenia cukiernicze z zakresu nowoczesnych technik zdobnictwa cukierniczego i karmelarstwa.
3. Firma Erg System funduje zestaw pięciu skrzynek transportowych
4. Firma Apimar ufundowała w Plebiscycie dwa zestawy z produktami:
Miody idealnie komponujące się z wyrobami piekarskimi i cukierniczymi.Zestaw zawiera:
Żurawina w miodzie 220g
Orzech w miodzie 220g
Miód wielokwiatowy 370g
Miód gryczany 370g
Miód sztuczny 370g