Zapisz się już teraz na www.pask.pl - liczba miejsc ograniczona.
Przygotowanie najlepszego ciasta francuskiego nie należy do łatwych. Przede wszystkim jest jednak czasochłonne i trwa w praktyce łącznie z oczekiwaniem niemal 12 godzin. Na powyższym pokazie przedstawimy jak skrócić ten czas, czyli jak prosto i szybko je przygotować z wykorzystaniem nowoczesnych technik. Pokaz będzie opierał się na produktach Maestra z esencją masła Delicate i Intensa przedsiębiorstwa Kruszwica S.A. W czasie pokazu odbędzie się również degustacja gotowego, wypieczonego ciasta.
Nowa metoda sprawdzi się przede wszystkim wszędzie tam, gdzie ważny jest czas, precyzja i smak. Metoda doskonale zda egzamin np. na popularnych obecnie mobilnych punktach gastronomicznych tzw. food truckach. Odpowiada również wyzwaniom, przed jakimi stają profesjonalni kucharze: ograniczony czas i miejsce, food cost oraz poprawi jakość serwowanych dań. Pokaz poprowadzi mistrz cukiernictwa Thierry Ayel.
- Pokaz dedykowany jest profesjonalistom z branży HoReCa i jest bezpłatny.
- Liczba miejsc ograniczona - max 30 osób.
- Czas pokazu - 3h
- Zgłoszenia udziału w pokazie dokonuje się na stronie www.pask.pl
- O udziale w pokazie decyduje koleność zgłoszeń na stronie
www.pask.pl