...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Desery, ciastka, makaroniki

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Łódź
    zasięg
    lokalny

    Brazylijski mistrz cukiernictwa, którego profesjonalistom z branży przedstawiać nie trzeba, po raz pierwszy w Polsce poprowadzi 3-dniowe szkolenie praktyczne dla zawodowych cukierników.


    W programie całe mnóstwo niepowtarzalnych deserów, pozostawiamy ich nazwy w oryginalnym, „międzynarodowym” brzmieniu:

    •     Passion cinnamon (Cinnamon sable, passion biscuit, crunchy, passion fruit cream, cinnamon mousse)
    •     Red Pistachio (Strawberry moelleux, raspberry jam and pistachio mousseline)
    •     Beet (Chocolate biscuit, strawberry jam, beet mousse)
    •     Gia chou chou (Hazelnut crunch, milk chocolate ganache, hazelnut mousseline, choux)
    •     Cherry caramel (Chocolate biscuit, caramel cream with cherry, caramel mousse)
    •     Orange marzipan (Sable Breton, orange and vanilla jam, marzipan mousse)
    •     Coffee, walnuts and apricot (Walnuts financier, walnuts mousse, coffee chantilly)
    •     Intuition (Lemon biscuit, apple and pear compote, vanilla chantilly)
    •     Peachs and raspberry (Hazelnut sablée, peachs flan, raspberry light cream)
    •     Brownie (brownie biscuit, dark chocolate chantilly)
    •     Balsamic bombom
    •     Garlic and dulce de leche bombom
    •     Cupuaçu and cinnamon bombom
    •     Macarons



    Szkolenie będzie prowadzone w języku angielskim - zapewniamy tłumaczenie na język polski.

    Trener:     Diego Lozano
    Data:     19 czerwca 2017 godz. 10:00
          20 czerwca 2017 godz. 10:00
          21 czerwca 2017 godz. 9:30
    Cena:     3900zł
    Czas:     3x8 godzin z przerwą na lunch
          

    Dokładna lokalizacja

    Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

    Strona internetowa

    http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-mistrzow-czekolady/item/92-desery-ciasta-makaroniki

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe