Brazylijski mistrz cukiernictwa, którego profesjonalistom z branży przedstawiać nie trzeba, po raz pierwszy w Polsce poprowadzi 3-dniowe szkolenie praktyczne dla zawodowych cukierników.
W programie całe mnóstwo niepowtarzalnych deserów, pozostawiamy ich nazwy w oryginalnym, „międzynarodowym” brzmieniu:
- Passion cinnamon (Cinnamon sable, passion biscuit, crunchy, passion fruit cream, cinnamon mousse)
- Red Pistachio (Strawberry moelleux, raspberry jam and pistachio mousseline)
- Beet (Chocolate biscuit, strawberry jam, beet mousse)
- Gia chou chou (Hazelnut crunch, milk chocolate ganache, hazelnut mousseline, choux)
- Cherry caramel (Chocolate biscuit, caramel cream with cherry, caramel mousse)
- Orange marzipan (Sable Breton, orange and vanilla jam, marzipan mousse)
- Coffee, walnuts and apricot (Walnuts financier, walnuts mousse, coffee chantilly)
- Intuition (Lemon biscuit, apple and pear compote, vanilla chantilly)
- Peachs and raspberry (Hazelnut sablée, peachs flan, raspberry light cream)
- Brownie (brownie biscuit, dark chocolate chantilly)
- Balsamic bombom
- Garlic and dulce de leche bombom
- Cupuaçu and cinnamon bombom
- Macarons
Szkolenie będzie prowadzone w języku angielskim - zapewniamy tłumaczenie na język polski.
Trener: Diego Lozano
Data: 19 czerwca 2017 godz. 10:00
20 czerwca 2017 godz. 10:00
21 czerwca 2017 godz. 9:30
Cena: 3900zł
Czas: 3x8 godzin z przerwą na lunch