499.00zł
Godz.: 8.00 – 17.00
Prowadzący: Maciej Wiśniewski
Makaroniki to niekończące się źródło inspiracji. Tym razem przy ich pomocy stworzymy oryginalne desery – w kształcie owoców czy hamburgerów, będziemy nadawać im charakter przy pomocy pisaków spożywczych, układać w kiście pomidorów… pomysły się nie kończą
Na szkoleniu:
1. Nauczysz się, jak robić bezę włoską
2. Nauczysz się robić różne rodzaje ganache – czekoladowe i owocowe
3. Dowiesz się, jak szprycować, jak nadziewać i składać makaroniki
4. Zaczerpniesz wiedzy na temat surowców, dodatków i sprzętu
5. Utworzysz oryginalne kompozycje z makaroników – z pomocą masy cukrowej i pisaków spożywczych
Podczas szkolenia zapewniamy:
1. stanowiska pracy wyposażone w potrzebny sprzęt i materiały
2. surowce
3. certyfikat potwierdzający ukończenie szkolenia
4. przerwę na poczęstunek i obiad
Ilość miejsc ograniczona.