...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Otwórz z nami swoją lodziarnię - szkolenia

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Pruszków
    zasięg
    lokalny

    Marzysz o własnej lodziarni? Zastanawiasz się, jak krok po kroku rozpocząć produkcję lodów rzemieślniczych i wprowadzić na rynek wyjątkowy produkt? Jeśli tak, firma Sempre Group ma dla Ciebie doskonałą wiadomość! Co roku organizuje szkolenia lodziarskie dla obecnych i przyszłych właścicieli lodziarni. Już wkrótce w dniach 21-22 października odbędzie się bezpłatne szkolenie skierowane do osób, które planują otworzyć własny biznes lodziarski. Jako firma z wieloletnim doświadczeniem w branży lodziarskiej, Sempre Group to idealny partner, który pomoże Ci zrobić pierwszy krok na drodze do sukcesu.

    Wieloletnie doświadczenie w branży lodziarskiej
    Firma Sempre Group od lat działa na rynku produkcji lodów rzemieślniczych, dostarczając wysokiej jakości surowce, maszyny oraz kompleksowe wsparcie dla osób chcących rozpocząć działalność w tej branży. Dzięki naszemu doświadczeniu, nie tylko oferujemy produkty najwyższej jakości, ale także doradzamy na każdym etapie, pomagając w budowie biznesu. Nasze podejście nie kończy się na sprzedaży – wspieramy naszych klientów w kwestiach technologicznych, biznesowych oraz marketingowych.

    Szkolenie pełne praktycznych informacji i doświadczeń
    Nasze szkolenie to doskonała okazja, aby poznać tajniki produkcji lodów rzemieślniczych i dowiedzieć się, jak otworzyć lodziarnię, która przyciągnie klientów i osiągnie sukces na rynku. Podczas spotkania, uczestnicy będą mogli wziąć udział w praktycznych warsztatach, w których zaprezentujemy cały proces produkcji lodów – od przygotowania bazy i mieszanki, przez pasteryzację, homogenizację, frezowanie, hartowanie, aż po wykładanie gotowych lodów do kuwet.

    To prawdziwa okazja, aby na własne oczy zobaczyć, jak powstają lody rzemieślnicze i jak każdy etap produkcji wpływa na jakość końcowego produktu. Co więcej, uczestnicy będą mogli aktywnie brać udział w produkcji, przyglądając się jak powstają różnorodne smaki lodów w oparciu o wybrane surowce. Podczas szkolenia szczególną uwagę poświęcimy także różnicom między poszczególnymi rodzajami lodów, w tym:
    - lody wegańskie,
    - lody bezglutenowe,
    - lody dla diabetyków.


    Kompleksowa wiedza o lodziarstwie
    Podczas szkolenia nie tylko zaprezentujemy proces produkcji, ale także przekażemy niezbędną wiedzę dotyczącą surowców do produkcji lodów, a także omówimy alternatywne metody produkcji, takie jak porównanie maszyny 2 w 1 (pasteryzator i frezer w jednym) z klasycznymi urządzeniami, czyli pasteryzatorem i frezerem osobno. Uczestnicy dowiedzą się również, jak wykorzystywać mieszanki na zimno w produkcji lodów, oraz jakie korzyści może przynieść połączenie lodziarni z kawą czy konceptem lemoniadowym, który przyciągnie dodatkowych klientów.

    To nie wszystko! Zadbamy również o to, by przyszli właściciele lodziarni wiedzieli, jak przechowywać lody w sposób zapewniający ich świeżość, oraz jak zaplanować produkcję, by działalność była opłacalna i efektywna.

    Indywidualne podejście i wsparcie na każdym etapie
    Jako firma z wieloletnim doświadczeniem, doskonale rozumiemy, że otwarcie lodziarni to nie tylko kwestia dobrego przepisu na lody, ale także przemyślanej kalkulacji kosztów, planowania inwestycji i wyboru odpowiednich maszyn. W trakcie szkolenia omówimy jak wyliczyć rentowność biznesu, uwzględniając wszystkie koszty – od surowców po wynajem lokalu, koszty mediów i zatrudnienie pracowników. Dla osób, które potrzebują bardziej szczegółowej analizy, oferujemy indywidualne omówienie kalkulacji.

    Dodatkowo, podczas szkolenia, zaprezentujemy najnowsze trendy w branży lodziarskiej, takie jak innowacyjne smaki, połączenie lodów z kawą czy czekoladą, które cieszą się rosnącą popularnością. Pokażemy, jak dostosować ofertę do oczekiwań lokalnych klientów i jak budować silną markę, która przyciągnie rzesze lojalnych fanów.

    Marketing i promocja lodziarni
    Sukces lodziarni zależy nie tylko od jakości produktów, ale także od skutecznej promocji. Sempre Group pomoże Ci poznać skuteczne metody pozyskiwania klientów, w tym jak promować swoją lodziarnię w mediach społecznościowych oraz jak tworzyć programy lojalnościowe, które zwiększą zainteresowanie Twoim biznesem. Podpowiemy, jak stworzyć atrakcyjny wizerunek marki i wykorzystać storytelling, by nawiązać silną więź z klientami.

    Z nami nie jesteś sam
    Jedną z naszych największych zalet jest kompleksowe wsparcie, jakie oferujemy naszym klientom. Współpracujemy z nimi na każdym etapie otwierania i prowadzenia lodziarni, zapewniając doradztwo w zakresie wyboru maszyn, surowców, technologii oraz strategii marketingowych. Jesteśmy z naszymi klientami nie tylko na początku ich drogi, ale towarzyszymy im przez cały czas działalności. Zawsze reagujemy na ich potrzeby i sugestie, oferując wsparcie technologiczne, pomoc przy tworzeniu receptur i dopasowanie produkcji do zmieniających się trendów.

    Zapisz się na szkolenie i otwórz swoją lodziarnię z Sempre Group
    Jeśli chcesz dowiedzieć się, jak skutecznie wejść w branżę lodziarską i otworzyć lodziarnię, która odniesie sukces, dołącz do naszego bezpłatnego szkolenia! To doskonała okazja, aby zdobyć niezbędną wiedzę, poznać ekspertów z branży i nawiązać współpracę z firmą, która od lat działa na rynku i potrafi sprostać każdemu wyzwaniu.

    Zapisy https://www.wapas.pl/szkolenie-cukiernicze/bezplatne-warsztaty-lodowe-2-2/

     

     

     

    Dokładna lokalizacja

    Sempre Group Sp. Z o.o.
    Pruszków, Wiejska 13A

    Kontakt

    Aleksander Zwieryńczyk tel. 519 020 011
    Jerzy Wolny tel. 519 020 009
    Robert Przechodzki tel. 735 978 372
    Sławomir Jakowski tel. 577 779 070
    Grzegorz Kozubek tel. 692 654 920
    Anna Węgrowska tel. 575 866 660
    Agnieszka Gut tel. 519 020 043

    Strona internetowa

    https://www.wapas.pl/szkolenie-cukiernicze/bezplatne-warsztaty-lodowe-2-2/

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe