...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Quilling - inspiracja papierem filigranowym w dekoracji cukierniczej

    Szkolenia
    termin
    ,
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    lokalny

    Nauczyciel Agata Gutowska-Kowalczyk

    Quilling, czyli papier filigranowy to technika artystyczna, którą z powodzeniem można stosować do dekoracji tortów. Wystarczy znać podstawowe zasady, techniki i wiedzieć jakie narzędzia przyspieszą pracę, aby z powodzeniem tworzyć płaskie i przestrzenne ornamenty o dowolnym stopniu skomplikowania.

    Jeśli chcesz poznać nową technikę dekoracji cukierniczej w stylu angielskim, przyjdź na pierwsze w Polsce szkolenie z quillingu, zwanego również papierem filigranowym. Podstawowe elementy tej dekoracji można łączyć, tworząc najróżniejsze wzory według autorskich pomysłów lub korzystając z szablonów. Technika wspaniale sprawdza się przy tworzeniu monogramów i innych przestrzennych wzorów, a odpowiedni dobór kształtów i kolorów pozwala stworzyć dekoracje w dowolnym stylu - od "ludowego" po bardzo nowoczesny.

    Podczas zajęć nauczysz się:

    •     formować kształty podstawowe i łączyć je w zaplanowane wzory
    •     przygotować i pracować z szablonem
    •     używać odpowiednich narzędzi
    •     prawidłowo dobierać i aranżować dekoracje na torcie


    Jest to szkolenie dla osób, które mają już doświadczenie w pracy z lukrem plastycznym, tj. znają jego rodzaje i zastosowanie poszczególnych typów mas cukrowych, a także potrafią samodzielnie obkładać torty.

    Cena 550 zł

     

    Dokładna lokalizacja

    ul. Tarnogórska 16,
    03-679 Warszawa

    Autobusem najłatwiej trafisz do nas wysiadając na przystanku Kościeliska autobusy linii:
    190, 199, 202, 512, 718, 738, 740, 805

    Kontakt

    akademia@tortownia.pl
    telefon: (22) 203 53 73
    faks: (22) 203 53 74

    Strona internetowa

    http://www.tortownia.pl/akademia,szkolenie,77,Quilling_inspiracja_papierem_filigranowym_w_dekoracji_cukierniczej?t=5747

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe