...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Sowa&Deker - Sweet MasterClass

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Ryn
    zasięg
    lokalny

    W dniach 16-17 października 2017, w Hotelu Zamek Ryn**** odbędzie się dwudniowe szkolenie cukiernicze finansowane w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, wyłącznie dla przedsiębiorców i pracowników z województwa warmińsko-mazurskiego.

    Szkolenie cukiernicze Sowa&Deker Sweet MasterClass jest pierwszym wydarzeniem realizowanym w ramach projektu 4MA - Qlinarny MasterClass, skierowanego do kucharzy i cukierników oraz właścicieli obiektów gastronomicznych – restauracji, cukierni, bistro i kawiarni.

    Szkolenia poprowadzą znani i cenieni mistrzowie cukiernictwa.

    Aleksandra Sowa- Trzebińska
    Współwłaścicielka sieci Cukierni Sowa, w której odpowiada za zarządzanie produkcją , wprowadzanie nowych smaków i rozwiązań technologicznych. Pasjonatka gastronomi, uwielbia podróżować i poznawać nowe smaki i kulturę danego kraju. Z każdego wyjazdu stara się przywieść nowe i ciekawe pomysły na ciasta i desery. Reprezentowała Polskę na Mistrzostwach Świata Młodych Cukierników w Säo  Paulo w Brazylii. W 2013 roku zajęła I miejsce na Mistrzostwach Polski w Lodziarstwie i brązowy medal na Mistrzostwach Świata Coppa del Mondo della Gelateria. Współorganizowała Międzynarodowy Konkurs Kulinarny „Trendy Chef”. Współprowadzi program „Nożem i Widelcem” w regionalnej TVP. Organizatorka prestiżowych warsztatów cukierniczych.

    Tomasz Deker
    Mistrz cukiernictwa, założyciel i współwłaściciel sieci cukierni T. Deker Patissier & Chocolatier, członek Fundacji Klub Szefów Kuchni. Właściciel marki lodów rzemieślniczych Christian Mads. Na antenie Kuchni+ prowadzi autorski program "Desery Dekera". Doświadczenie zawodowe zdobywał w rodzinnym Poznaniu oraz we Francji, w Belgii, Hiszpanii i we Włoszech. Juror licznych konkursów (m.in.Martlell, Bocuse dOr, Arte Culinaria Italia), organizator Mistrzostw Cukierniczych Best Pastry Chef , reprezentant kraju w międzynarodowych zawodach kulinarnych (m.in. Culinary Wold Cup). Współpracuje z magazynami o tematyce kulinarnej ("KUKBUK","Palce lizać", "Food & Friends", "Food Service", "Poradnik Restauratora"), a widzowie znają go z programów takich jak "Polski turniej wypieków", "Kawa czy herbata?" i "Pytanie na śniadanie". Wykłada na Łódzkim ASP na kierunku Projektowanie Kulinariów. Założyciel Fundacji Instytutu Rozwoju Sztuki Kulinarnej. W ramach szkolenia, wszystkim uczestnikom zagwarantowany zostaje nocleg wraz z wyżywieniem. Uczestnicy otrzymają także fartuchy ochronne, materiały dydaktyczne oraz certyfikaty ukończenia szkolenia

    Skontaktuj się z nami

    Dokładna lokalizacja

    Hotel Zamek Ryn

    Kontakt

    tel. 608 835 901
    e-mail: Qlinarny.MasterClass@gmail.com

    Strona internetowa

    https://www.facebook.com/Qlinarny.MasterClass/

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe