...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie "Bicie piany" – bezy, rodzaje i zastosowanie

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Łódź
    zasięg
    lokalny

    Trener: Bożena Sikoń

    Zapisy na szkolenie http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-mistrzow-czekolady/item/706-bicie-piany-bezy-rodzaje-i-zastosowanie

    Szkolenie dwudniowe

    Program szkolenia:
    Słodkie szkolenie z Mistrzynią Cukiernictwa Panią Bożeną Sikoń, którego głównym tematem będzie przygotowywanie różnego rodzaju bez oraz ich zastosowanie w cukiernictwie. Zapraszamy cukierników, ale i amatorów, którzy do słodkich wypieków chcą podchodzić profesjonalnie.

    Bezy do dekoracji:
    - francuska
    - szwajcarska
    - kamyki bezowe


    • Monoporcja zapiekana bezą włoską z werbeną cytrynową / suflet cytrynowy / kruszonka sezamowa / krem cytrynowy
    • Beza Pawlovej – Rolada: mango-pomarańcz-cytryna / krem bawarski waniliowy z kawałkami czekolady gorzkiej
    • Beza Pawlowej – Tort: owoce różne / biala czekolada / bita śmietana / marakuja z różą
    • Daquoise orzechowo - daktylowy: krem kawowy / chrupiaca czekolada gorzka z kawą / konfitura malinowa
    • Forma dekoracyjna w kształcie rolady: blat daquoise migdałowy / mus czekoladowy /mus jogurtowy / blat kakaowy bez mąki / mus czarna porzeczka z bezą włoską / dekoracja z bezy francuskiej i kamyki bezowe
    • Daquoise czekoladowy: krem śmietanowy /frużelina wiśniowa z Amaretto
    • Lemon Pie (flan cytrynowy) zapiekany z bezą

     

    Dokładna lokalizacja

    Ashanti
    Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

    Strona internetowa

    http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-mistrzow-czekolady/item/706-bicie-piany-bezy-rodzaje-i-zastosowanie

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe