...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie "Czekoladowe Petit Choux i torty z musami owocowymi"

    Szkolenia
    termin
    do , do , do , do , do , do
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    lokalny

    Dwudniowe intensywne szkolenie z cukiernictwa najwyższej próby prowadzone przez Mistrzynię Cukiernictwa Bożenę Sikoń.

    Dwa dni wypełnione praktyczną wiedzą na temat smaków, kompozycji i technik nie wykorzystywanych wcześniej na innych szkoleniach. Jeśli chcesz uczyć się od najlepszych i stale rozwijać swoje umiejętności, koniecznie weź udział w tym szkoleniu.

    Podczas szkolenia każdy uczestnik przygotuje:

        Prostokątny tort pomarańczowo-czekoladowy składający się z:

    •         blatu kakaowego biszkoptowo-tłuszczowego,
    •         musu z czekolady deserowej,
    •         karmelizowanych pomarańczy z dodatkiem imbiru i płatków migdałowych,
    •         musu pomarańczowego z dodatkiem skórki pomarańczowej.

        Udekorowany polewą pomarańczową, kulkami z musu anyżowego i elementem z czekolady z dodatkiem sezamu, skórki pomarańczowej i płatków migdałowych.

        Okrągły tort herbaciano-owocowy składający się z:

    •         kruchego ciasta jaśminowego,
    •         musu z karmelu i marakui,
    •         podbitej galaretki z musu z owoców egzotycznych - marakui, kokosa, mango, pomarańczy i banana,
    •         orzechowego blatu makaronikowego.

        Udekorowany polewą z dodatkiem herbaty Matcha, elementem z czekolady i bezikami.  

      Petit Choux - francuski chrupiący ptyś kakaowy nadziewany czekoladowym kremem patissiere.


    Uczestnicy nauczą się przygotowywać:

    •     wkładki do tortów z musu na bazie owocowego purée,
    •     czekoladowe balaty biszkoptowo-tłuszczowe,
    •     orzechowy blat makaronikowy,
    •     dwa rodzaje ciast kruchych - jaśminowe i czekoladowe,
    •     naturalnie kolorowe polewy do tortów,
    •     mus czekoladowy na bazie kremu angielskiego,
    •     karmelizowane owoce,
    •     dwa kremy papatissiere: czekoladowy z rumem i pomarańczowy,
    •     elementy dekoracyjne z czekolady.

     

    Dokładna lokalizacja

    ul. Tarnogórska 16,
    03-679 Warszawa

    Kontakt

    akademia@tortownia.pl
    telefon: (22) 203 53 73

    Strona internetowa

    http://www.tortownia.pl/akademia,szkolenie,64,Czekoladowe_Petit_Choux_i_torty_z_musami_owocowymi?t=5472

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe