Masz pomysł na lodziarnię ale nie wiesz jak go zrealizować? W dniach 13-15 marca zapraszamy na szkolenie z udziałem Cristiano Cremaschi, Tomasza Szypuły, Bogusławy Pietraszek, Fabio Marmorio, Ksenii Pieczyńskiej.
Program szkolenia:
13-03 Szkolenie teoretyczne
- co to są lody?
- sprzętowo-maszynowe
- bilansowanie mieszanek lodowych
- przygotowanie mieszanek - etapy produkcji: pasteryzacja, przechowywanie, ekspozycja
- przygotowywanie niezbędnej dokumentacji w produkcji i sprzedazy lodów
- przygotowywanie mieszanki lodowej na szkolenie praktyczne
14-03 Szkolenie praktyczne
- produkcja lodowa na bazie produktów marki Fugar
- ekspozycja lodów różnorodność przygotowywania kuwet lodowych
- degustacja
15-03 Fugar Shou
- prezentacja: rewolucja w lodach linia Olvi Fugar Hit Expo Sweet 2017-03-13
- bazy Zoe – „czysta etykieta”marki Fugar
- prezentacja frezerów i pasteryzatorów marki Telme w produkcji lodowej na bazie komponentów marki Fugar
- lody w galanterii cukierniczej
- nowości marki Fugar
- granity
- degustacja
16-03 szkolenie praktyczne
- produkcja lodowa na bazie produktów marki Fugar z wykorzystaniem urządzeń marki Telme
- galanteria cukiernicza – deserki Semifredo, torty lodowe
- nowe trendy w witrynach lodowych
- degustacja
zapisy na szkolenia marketing@polmarkus.com.pl
*liczba miejsc ograniczona (konieczność potwierdzenia uczestnictwa)