...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie Italian Gelato Training Course

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Pyskowice
    zasięg
    lokalny

    Masz pomysł na lodziarnię ale nie wiesz jak go zrealizować? W dniach 13-15 marca zapraszamy na szkolenie z udziałem Cristiano Cremaschi, Tomasza Szypuły, Bogusławy Pietraszek, Fabio Marmorio, Ksenii Pieczyńskiej.

    Program szkolenia:

    13-03 Szkolenie teoretyczne
    - co to są lody?
    - sprzętowo-maszynowe
    - bilansowanie mieszanek lodowych
    - przygotowanie mieszanek  - etapy produkcji: pasteryzacja, przechowywanie, ekspozycja
    - przygotowywanie niezbędnej dokumentacji w produkcji i sprzedazy lodów
    - przygotowywanie mieszanki lodowej na szkolenie praktyczne


    14-03 Szkolenie praktyczne
    - produkcja lodowa na bazie produktów marki Fugar
    - ekspozycja lodów różnorodność przygotowywania kuwet lodowych
    - degustacja

     
    15-03 Fugar Shou
    - prezentacja: rewolucja w lodach linia Olvi Fugar Hit Expo Sweet 2017-03-13
    - bazy Zoe – „czysta etykieta”marki Fugar
    - prezentacja frezerów i pasteryzatorów marki Telme w produkcji lodowej na bazie komponentów marki Fugar
    - lody w galanterii cukierniczej
    - nowości marki Fugar
    - granity
    - degustacja

     
    16-03 szkolenie praktyczne
    - produkcja lodowa na bazie produktów marki Fugar z wykorzystaniem urządzeń marki Telme
    - galanteria cukiernicza – deserki Semifredo, torty lodowe
    - nowe trendy w witrynach lodowych
    - degustacja

    zapisy na szkolenia marketing@polmarkus.com.pl
    *liczba miejsc ograniczona (konieczność potwierdzenia uczestnictwa)




    Dokładna lokalizacja

    Pyskowice

    Kontakt

    marketing@polmarkus.com.pl

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe