...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie: Konwalie - projekt tortu z kwiatami cukrowymi

    Szkolenia
    termin
    , ,
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    lokalny

    prowadzący: Tadeusz Branecki

    Przyjdź na najnowsze szkolenie i naucz się modelować cukrowe konwalie na trzy sposoby - kompozycja na druciku, elementy dekoracyjne mocowane bezpośrednio na torcie oraz szprycowane lukrem królewskim. Wszystkie dekoracje wykorzystasz do aranżacji na atrapie tortu obłożonej białym lukrem plastycznym, a gotowy model zabierzesz ze sobą.

    Konwalie to doskonałe kwiaty do delikatnych dekoracji tortów ślubnych i komunijnych, ale niestety są toksyczne. Nie trzeba jednak rezygnować z tej uroczej ozdoby - wystarczy przygotować je z masy cukrowej i ułożyć w piękną kompozycję, do złudzenia przypominającą prawdziwe kwiaty.

    Tadeusz Branecki, niekwestionowany specjalista w dziedzinie kwiatów cukrowych, nauczy Cię:

    •     modelowania kwiatów i pączków konwalii na druciku i bez
    •     modelowania liści konwalii - zielonych na druciku i białych bez
    •     łączenia kwiatów i liści w bukiet
    •     komponowania dekoracji na całym torcie
    •     malowania kwiatów barwnikami w proszku
    •     szprycowania lukrem królewskim wzoru konwalii dopełniającego dekorację
    •     przygotowywania koronki (mata silikonowa), do doskonałego wykończenia (pokaz)


    W czasie szkolenia każdy uczestnik udekoruje swoją atrapę tortu (wcześniej przygotowaną przez tortownia.pl), którą będzie mógł zabrać do domu. Będzie to znakomity wzór do zaprezentowania potencjalnym klientom :)

    Cena: 550 zł

    Dokładna lokalizacja

    ul. Tarnogórska 16
    03-679 Warszawa

    Kontakt

    +48 (22) 203 53 73
    pn.-pt. 9:30-15:30
    akademia@tortownia.pl

    Strona internetowa

    http://www.tortownia.pl/akademia,szkolenie,71,Konwalie_projekt_tortu_z_kwiatami_cukrowymi?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=nws-160401_konwalie

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe