...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie Kwiaty cukrowe od podstaw

    Szkolenia
    termin
    , , , , ,
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    lokalny

    Uczestnicy szkolenia nauczą się:

    •     jak projektować kwiatowe dekoracje o niewielkiej pracochłonności oraz te z przepychem i z dużym nakładem pracy, a także jak sprawić aby te pierwsze wyglądały jak te drugie;
    •     podstawowych zasad tworzenia kompozycji z kwiatów oraz wykorzystywania ich do modelowania dekoracji z kwiatów cukrowych;
    •     wszystkich podstawowych technik wykorzystywanych do tworzenia profesjonalnych cukrowych kwiatów i liści;
    •     sprawiania, żeby kwiaty cukrowe wyglądały jak żywe;
    •     zasad umieszczania bukietów cukrowych na tortach piętrowych i płaskich (okrągłych i prostokątnych).


    Dowiedzą się:

    •     że kwiaty cukrowe są łatwiejsze niż myślą, że stosunkowo niewielkim nakładem pracy można uzyskać ekskluzywne dekoracje cukiernicze;
    •     jakie materiały i surowce stosować w dekoracjach kwiatowych;
    •     jakich narzędzi najwygodniej używać podczas tworzenia kwiatów cukrowych;
    •     jak łatwo i bezpiecznie umieścić dekoracje florystyczne na torcie;
    •     jak maskować mocowanie bukietu w torcie;
    •     jak przechowywać i bezpiecznie transportować delikatne dekoracje kwiatowe.


    Szkolenie będzie wspaniałym początkiem przygody z kwiatami cukrowymi. Osoby, które podejmowały już próby wykonywania dekoracji florystycznych uzyskają odpowiedzi na nurtujące je pytania i nauczą się zapobiegać możliwym problemom.

    Każdy z uczestników zabierze ze sobą atrapę toru obłożoną lukrem plastycznym, udekorowaną własnoręcznie wykonaną kompozycją kwiatową.

    Cena 590 zł

    Dokładna lokalizacja

    ul. Tarnogórska 16,
    03-679 Warszawa

    Kontakt

    akademia@tortownia.pl
    telefon: (22) 203 53 73
    faks: (22) 203 53 74

    Strona internetowa

    http://www.tortownia.pl/akademia,szkolenie,69,Kwiaty_cukrowe_od_podstaw?t=5428

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe