...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie Lodowe inspiracje 2: pasty, czekolada, wariegato, lody z Tomaszem Szypułą

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Łódź
    zasięg
    lokalny

    Szkolenie z Tomaszem Szypułą - Mistrzem Polski w Lodziarstwie rzemieślniczym. 

     

    Program szkolenia:

     

    DZIEŃ PIERWSZY:

    •     Analiza sezonu lodowego 2019
    •     Poprawa ergonomii pracy w lodziarni
    •     100 % pasty do lodów – od ziarna do pasty ( Agnieszka Woźniak)
    •     Przygotowanie receptur – bilansowanie
    •     Pasty do lodów – praktyka
    •     Wariegato do lodów – praktyka
    •     Przygotowanie mieszanek ze zbilansowanych receptur
    •     Rozmowa i analiza

     

    DZIEŃ DRUGI:

    •     Bilansowanie i analiza
    •     Kreowanie nowych smaków
    •     Cześć praktyczna: produkcja lodów
    •     Rozmowa i analiza

     

    Tomasz Szypuła  – z lodziarstwem rzemieślniczym związany od najmłodszych lat. Rzemiosła uczył się w rodzinnej lodziarni założonej w 1974 roku. Przez ponad 6 lat pracował jako technolog, doradca i wdrożeniowiec w firmach zajmujących się branżą lodziarską, gdzie przeszedł szereg szkoleń na temat tworzenia, komponowania i produkcji lodów. W roku 2017 został Mistrzem Polski w Lodziarstwie rzemieślniczym. Obecnie prowadzi swoje lodziarnie oraz indywidualne szkolenia lodziarskie. Z pasją tworzy nowe połączenia smakowe, mocno koncentrując się na klasyce i jakości stosowanych surowców oraz technologii produkcji lodów.

     

    Link do wydarzenia na facebooku: https://www.facebook.com/events/642727416131170/

     

    Dokładna lokalizacja

    Szkoła Ashanti, ul. Sienkiewicza 82/84, 90-318 Łódź

     

    Strona internetowa

    http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-mistrzow-czekolady/item/769-lodowe-inspiracje-2-pasty-czekolada-wariegato-lody

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe