czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie „Naturalne lody rzemieślnicze – Sztuka lodziarska – poznaj tajniki włoskich Mistrzów”

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Słupsk
    zasięg
    lokalny

    Planujecie otwarcie lodziarni? Prowadzicie już lodziarnię, a chcielibyście poszerzyć swą wiedzę na temat technologii produkcji i światowych trendów?

    Przygotowujemy w listopadzie cykl szkoleń teoretyczno-praktycznych „Naturalne lody rzemieślnicze – Sztuka lodziarska – poznaj tajniki włoskich Mistrzów”. Dzięki wiadomościom jakie zdobędziecie podczas szkolenia, będziecie mogli wprawić w zachwyt  swoich klientów czy zdobyć nowych – po prostu wyróżnić się wśród konkurencji.
     
    Mamy zaszczyt gościć w siedzibie naszej firmy w Słupsku włoskich mistrzów lodziarstwa Giacomo Schiavon i Matteo Casone, którzy poprowadzą cykl szkoleń w dniach 20 – 23 listopada 2017 r.


    Jest to niepowtarzalna okazja, aby poznać tajniki sztuki lodziarskiej z wykorzystaniem najnowszych technologii w maszynach produkcyjnych, poznać nowe możliwości, aby uszczknąć szczyptę wiedzy od najlepszych.

     [img]14322[/img]

    Giacomo Schiavon
    Od ponad 32 lat w branży lodziarskiej.
    Od ponad 20 lat właściciel własnych lodziarni.
    Niesamowity Mistrz, zdobywca wielu nagród, uznany na całym świecie.
    Do tego niesamowity człowiek o niewiarygodnej wiedzy i ogromnym doświadczeniu!
    https://www.youtube.com/watch?v=XIzAyuZJQkU

     [img]14323[/img]
    Matteo Casone
    W młodym wieku odkrył pasję do lodów. Szkolił się, zdobywał doświadczenie i rozwijał  swe umiejętności pod okiem samego Mistrza Giacomo Schiavon! Urodzony i wychowany w Bolonii , tam otworzył swoją pierwszą lodziarnię, a następnie przeniósł się do Australii.Od kilku lat uznawany za jednego z najlepszych w swojej dziedzinie!    

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe