...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie: "Papier jadalny - subtelne kompozycje kwiatowe"

    Szkolenia
    termin
    , ,
    lokalizacja
    Warszawa
    zasięg
    lokalny

    Poznaj różne techniki pracy z jadalnym papierem opłatkowym, elementy florystyki cukierniczej i stylu angielskiego. Naucz się wykonywać subtelne pastelowe kwiaty i falbanki pod okiem doświadczonej nauczycielki i dekoratorki, Beaty Tomasiewicz.

    Podczas szkolenia poznasz rozmaite techniki pracy z papierem jadalnym, nauczysz się nadawać mu odpowiedni kształt i fakturę, łączyć elementy. Wykonasz delikatne falbanki na boki tortu oraz lekkie kwiaty mocowane na drucikach. Poznasz techniki malowania papieru jadalnego - na sucho i mokro. Efektem pracy każdego uczestnika będzie atrapa tortu ozdobiona własnoręcznie przygotowanymi dekoracjami.

    Dokładna lokalizacja

    ul. Tarnogórska 16,
    03-679 Warszawa

    Kontakt

    akademia@tortownia.pl
    telefon: (22) 203 53 73

    Strona internetowa

    http://www.tortownia.pl/akademia,szkolenie,73,Papier_jadalny_subtelne_kompozycje_kwiatowe?t=5439

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe