...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie - nauka oceny jakości mąki, kwasów piekarskich, próbny wypiek

    Szkolenia
    termin
    ,
    lokalizacja
    Bydgoszcz
    zasięg
    lokalny

    U nas poznasz metody ich badań oraz samodzielnie je przeprowadzisz!

    Kurs dla zaawansowanych- szkolenie 2 dniowe.

    Zapraszamy piekarzy, młynarzy, nauczycieli, pracowników laboratoriów na szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe.

    Oto co dla ciebie przygotowaliśmy:

    • Badania jakości mąki z punktu widzenia piekarstwa
    • badanie ilości i jakości glutenu w mące
    • badanie liczby opadania w mące – ilości enzymów w mące
    • badanie wodochłonności mąki
    • badanie właściwości reologicznych ciasta
    • badanie bieli (zamiast spalania) dla określenia typu mąki
    • Badania jakości kwasów i ciasta
    • badanie kwasowości ogólnej – kwasów, ciasta i pieczywa
    • badanie kwasowości lotnej – kwasów i ciasta
    • pokaz nowoczesnej metody sporządzania kwasów piekarskich
    • Badania jakości wypieku kontrolowanego
    • wykonywanie próbnych wypieków laboratoryjnych
    • kontrola fermentacji ciasta (mąki i drożdży)
    • kontrola temperatur ciasta i komory wypieku
    • kontrola zaparowania komory pieca
    • kontrola czasu wypieku pieczywa
    • Badania jakości pieczywa w/g PN
    • badanie organoleptyczne w/g tablic ZBPP
    • badanie objętości pieczywa
    • badanie kwasowości ogólnej pieczywa
    • badanie wilgotności pieczywa
    • Sporządzenie atestu jakościowego na pieczywo dla odbiorców zewnętrznych wg wzoru
    • Interpretacja wyników przeprowadzonych analiz dla potrzeb technologii produkcji pieczywa – wnioski technologiczne

    Warsztaty odbywają się 2 etapowo i poprzedzone są: zajęciami teoretycznymi oraz zajęciami praktycznymi w profesjonalnych laboratoriach kontroli jakości i certyfikowanej piekarni EKO.

    *Kurs kończy się otrzymaniem certyfikatu ukończenia szkolenia. Dokumenty są sygnowane przez Instytut Sadkiewicza CPKZ – Centrum Przyjaznego Kształcenia Zawodowego, który jest niepubliczną placówką kształcenia ustawicznego oraz dokształcania i doskonalenia zawodowego działającą w formach pozaszkolnych zgodnie z ustawą o systemie oświaty. 

    W cenie: surowce, dostęp do platformy e-learningowej 24 /dobę, materiały szkoleniowe oraz mnóstwo pozytywnej energii.

    Nie zabezpieczamy noclegów i dojazdu na szkolenia

     

    Dokładna lokalizacja

    Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego Sp. z o.o. Instytut Sadkiewicza, Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz

    Kontakt

     tel 52 365 05 10

    Strona internetowa

    https://instytut-sadkiewicza.pl/eventer/nauka-oceny-jakosci-maki-kwasow-piekarskich-probny-wypiek-4-4/

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe