Justyna A-Majewska to nie tylko wielka pasjonatka royal icingu, autorka książki „Lukier królewski w pigułce”, ale przede wszystkim mistrzyni, która swój kunszt wielkokrotnie potwierdziła na licznych konkursach. W swoim portfolio ma złoty medal na międzynarodowych konkursach w Niemczech: Cake World Germany 2014 w Hamburgu, Cake World Germany 2015 w Hanowerze oraz Cake & Bake Germany 2016 w Dortmundzie. Czterokrotnie została uhonorowana tytułem „Best of Class”, trzykrotnie „Best of Show”. Prowadzi szkolenia w Polsce, Niemczech, Szwajcarii, Holandii. Od 2 lat współpracuje z Akademią „Słodka Kreacja” w Policach, gdzie uczy technik dekoracji tortów royal icing (1. i 2. stopnia), kremem maślanym oraz dekoracji ciastek lukrem królewskim.
PODSTAWY LUKRU KRÓLEWSKIEGO
Termin: 18 lutego 2017 r.
Cena: 550 zł/ moduł jednodniowy
– gruntowne omówienie podstaw lukru królewskiego
– wykonanie różowego tortu (wzór do opracowania jak na zdjęciu)
– Borders s,c. wzory gwiazdką malowane,
– praca z tylkami 1-2-3 wzory wypełniające