...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Szkolenie: tort z kołnierzem „Dla Małgosi”

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Police
    zasięg
    lokalny

    Justyna A-Majewska to nie tylko wielka pasjonatka royal icingu, autorka książki „Lukier królewski w pigułce”, ale przede wszystkim mistrzyni, która swój kunszt wielkokrotnie potwierdziła na licznych konkursach. W swoim portfolio ma złoty medal na międzynarodowych konkursach w Niemczech: Cake World Germany 2014 w Hamburgu, Cake World Germany 2015 w Hanowerze oraz Cake & Bake Germany 2016 w Dortmundzie. Czterokrotnie została uhonorowana tytułem „Best of Class”, trzykrotnie „Best of Show”. Prowadzi szkolenia w Polsce, Niemczech, Szwajcarii, Holandii. Od 2 lat współpracuje z Akademią „Słodka Kreacja” w Policach, gdzie uczy technik dekoracji tortów royal icing (1. i 2. stopnia), kremem maślanym oraz dekoracji ciastek lukrem królewskim.

    TORT Z KOŁNIERZEM „Dla Małgosi”

    Termin: 8-9 kwietnia 2017 r.
    Czas szkolenia: minimum 16 godzin zegarowych
    Cena: 1100 zł za dwa dni szkolenia

    Szkolenie jest dla osób mających już doświadczenie pracy z lukrem królewskim; obejmuje:
    – przypomnienie podstaw, czyli omówienie gęstości lukru, jego zastosowania na tortach, przy dekoracjach,
    – omówienie wykonania i zastosowania pojemników, worków i tutek do lukru,
    – omówienie zastosowania wybranych tylek do lukru oraz ćwiczenie nimi wzorów do dekoracji,
    – nauka technik dekorowania: od prostych kresek do kompletnych zestawów dekoracji,
    – nauka i pokaz jak wymierzyć i przygotować tort pod dekorację RI,
    – wykonanie kołnierza na tort,
    – wykonanie miniaturowych róż RI i listków,
    – wykonanie subtelnej kopuły z RI z różą na szczycie,
    – wykonanie podanego wzoru tortu z „kołnierzem” – wzór do opracowania podczas szkolenia prezentujemy poniżej.

     

     

    Dokładna lokalizacja

    ul.Piłsudskiego 2f
    Police
    woj. wielkopolskie

    Kontakt

    slodkakreacja@op.pl
    tel. 601 428 237

    Strona internetowa

    http://www.facebook.com/SlodkaKreacja

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe