czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Techniki tworzenia dekoracji czekoladowych

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Łódź
    zasięg
    lokalny

    Podczas dwudniowego szkolenia dla cukierników, brytyjski Master Chocolatier Barry Colenso, współtwórca tortu ślubnego dla Księcia Williama i Kate będzie uczył technik dekorowania deserów, ciast i tortów (nie tylko tych królewskich), przedstawi techniki wykorzystywane w przygotowywaniu rzeźb czekoladowych a także zdradzi uczestnikom metody wykonywania własnych form żelowych, niezbędnych przy tworzeniu oryginalnych dekoracji z czekolady.

    Szkolenie będzie prowadzone w języku angielskim - zapewniamy tłumaczenie na język polski.

    Trener:     Barry Colenso
    Data:     7 czerwca 2017 godz. 9:30
          8 czerwca 2017 godz. 9:30
    Cena:     do 15 maja 1700zł
          od 16 maja 1900zł
    Czas:     2x8 godzin z przerwą na lunch

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe