Podczas dwudniowego szkolenia dla cukierników, brytyjski Master Chocolatier Barry Colenso, współtwórca tortu ślubnego dla Księcia Williama i Kate będzie uczył technik dekorowania deserów, ciast i tortów (nie tylko tych królewskich), przedstawi techniki wykorzystywane w przygotowywaniu rzeźb czekoladowych a także zdradzi uczestnikom metody wykonywania własnych form żelowych, niezbędnych przy tworzeniu oryginalnych dekoracji z czekolady.
Szkolenie będzie prowadzone w języku angielskim - zapewniamy tłumaczenie na język polski.
Trener: Barry Colenso
Data: 7 czerwca 2017 godz. 9:30
8 czerwca 2017 godz. 9:30
Cena: do 15 maja 1700zł
od 16 maja 1900zł
Czas: 2x8 godzin z przerwą na lunch
Techniki tworzenia dekoracji czekoladowych
- Rodzaj wydarzenia
- Szkolenia
- termin
- do
- lokalizacja
- Łódź
- zasięg
- lokalny
Dokładna lokalizacja
Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84