czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Torty i monoporcje (szkolenie praktyczne)

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Łódź
    zasięg
    lokalny

    Już w styczniu 2018 do Polski przyjedzie legenda światowego cukiernictwa - Anotnio Bachour. Swoją wiedzą i doświadczeniem podzieli się podczas 3 dni szkoleń w Ashanti School w Łodzi. Zapisy trwają!

    Początek nowego roku to doskonały czas na podjęcie ciekawych wyzwań i zdobycia nowych umiejętności oraz wiedzy. To wszystko będzie w zasięgu ręki tych, którzy zdecydują się na styczniowe szkolenie w Ashanti School w Łodzi, które poprowadzi sam Antonio Bachour. Pochodzący z Portoryko pastry chef jest właścicielem Bachour Bakery w Miami, autorem trzech cenionych publikacji, a także zdobywcą licznych nagród. A przede wszystkim legendą współczesnego cukiernictwa, który zaraża pasją do cukiernictwa, eksperymentów i poszukiwaniem doskonałego smaku.

    W Łodzi Antonio Bachour pokaże jak tworzyć mistrzowskie torty, monoporcje, tarty i desery. Uczestnicy mogą wybrać szkolenie demonstracyjne lub formę praktycznych warsztatów.

     

    Program:

    • Chocolate, Mango, Sable

    • Carrot Cake Petit Gateaux

    • Exotic Chocolate Entremet

    • Gianduja, Hazelnut and Passion Fruit Entremet

    • Green Entremet

    • Key Lime Tart

    • Lemon Delice

    • Opera Petit Gateaux

    • Strawberry Panna Cotta Verrine


    Termin: 10 i 11 stycznia 2018

    Czas: 8 h

    Miejsce: Łódź, ul. Sienkiewicza 82/84

    Cena: 3200 zł

    Uwaga! Szkolenie będzie prowadzone w języku angielskim - tłumaczenie na język polski zapewnione. Liczba miejsc ograniczona (14 uczestników).


Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe