...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • W poszukiwaniu kreatywności w tworzeniu deseru restauracyjnego - kurs wprowadzający do kreacji

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Łódź
    zasięg
    lokalny

    Szkolenie przeznaczone dla profesjonalnych cukierników, gotowych na 3 intensywne dni z mistrzem Walterem Vogt, pełne dyskusji, dzielenia się wiedzą, poszukiwania sposobów na własny rozwój kulinarny i smakowy. 3 dni, które mają skłonić uczestników do zastanowienia się nad tym, co robią i dokąd zmierzają w swojej pracy zawodowej, co oferują a co chcą oferować swoim klientom.

    W trakcie szkolenia uczestnicy opracują swój własny deser, będą też mogli poznać koncepcje i pomysły innych uczestników. Zalecane jest przyjście na szkolenie z głową pełną pomysłów i koncepcji, z chęcią do pracy i rozwoju, można też przynieść swoje własne, ulubione narzędzia do pracy.

    Program szkolenia:

    Dzień 1:
    Tworzenie deserów restauracyjnych – wprowadzenie
    Opracowanie koncepcji niezbędnych do rozpoczęcia tworzenia nowych dań
    Czy to, co tworzymy jest daniem restauracyjnym - pytania i odpowiedzi
    Rozwijanie koncepcji opracowywanych dań – pytania i odpowiedzi
     
    Dzień 2:
    Analiza produktów i omówienie koncepcji deserów w odniesieniu do teorii z dnia poprzedniego - deser z wykorzystaniem polskiego sera / nabiału, polskich jabłek, produktów pokrewnych i przypraw.

    Dzień 3:
    Przygotowanie i degustacja deserów przygotowanych przez uczestników szkolenia.
    Dyskusja na temat przygotowanych dań – wnioski.
    Rady, pomysły, przemyślenia, zalecenia.

    Szkolenie będzie prowadzone w języku hiszpańskim - zapewniamy tłumaczenie na język polski.

    Trener:     Walter Vogt
    Data:     12 lipca 2017 godz. 9.30
          13 lipca 2017 godz. 9.30
          14 lipca 2017 godz. 9.30
    Cena:     3200zł
    Czas:     3 x 8 godzin z przerwą na lunch

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe