...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • III Międzynarodowy Konkurs Kulinarny - Trendy Chef 2014

    Konkursy
    termin
    lokalizacja
    Bydgoszcz
    zasięg
    ogólnopolski

    Prestiż Konkursu Trendy Chef podkreśla fakt, że został nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski 2013 otrzymał akredytacje WACS na 2012r.
    Uzyskał również poparcie wśród Stowarzyszeń Kucharskich i Cukierniczych z Polski i zagranicy.

    II edycja Konkursu ma nadal kontynuować cel jaki został osiągnięty w poprzednim roku, skupia się on na odkrywaniu, poznaniu i prezentowaniu nowych talentów kulinarnych, a także na promowaniu osobowości kulinarnych.

    Pragniemy poprzez wspólną wymianę doświadczeń poznawać tradycję kuchni polskiej i umiejętnie dostosować ją do nowoczesności. Dzięki temu stworzymy bogate źródło informacji, które stanie się doskonałą bazą do tworzenia nowoczesnych aranżacji dań i deserów.

    Chcemy żeby nowe trendy zagościły w naszych restauracjach przez następny rok.

    Nowi kulinarni odkrywcy i wirtuozi idący z duchem aktualnej gastronomicznej mody smaku oraz aranżacji dań nazywani są często- „Trendy Chef”

    Polska arena kulinarna co roku wyznacza nowe trendy poprzez serwowanie nowych dań i deserów w wielu znakomitych restauracjach. Mimo to nadal podpatrujemy i uczymy się od najlepszych, dzięki temu tworzymy co raz to smaczniejsze, śmielsze, piękniejsze oraz nowatorskie potrawy także w oparciu o nasze regionalne produkty.

    Uczestnikami konkursu będą odważni i kreatywni kucharze z najlepszych restauracji głównie z Polski jak i z zagranicy. Kucharze, którzy w swoich restauracjach z pasją kreują dania na najwyższym poziomie wartych gwiazdek Michelin oraz inspirują swoich gości i pozostałą brać kucharską swoimi pomysłami.

    Założeniem imprezy jest ukazanie wszystkiego co najlepsze i ekskluzywne. Tak więc najnowszym potrawom tworzonym przez mistrzów kucharskich będzie towarzyszyło wiele dodatkowych atrakcji .

    Swoją obecnością zaszczycą nas najlepsi Szefowie Kuchni i Cukiernicy z Polski i zagranicy prezentując swoja pasję w tworzeniu idealnych dań.

    Dokładna lokalizacja

    Hotel Słoneczny Młyn **** w Bydgoszczy

    Kontakt

    Rafał Godziemski
    Telefon: +48 502 601 346
    E-mail: rafalgodziemski@o2.pl

    Aleksandra Sowa
    E-mail: kontakt@aleksandrasowa.pl
    Telefon: +48 502 601 346

    Piotr Chylarecki
    E-mail: trendy_chocolatechef@barry-cellebaut.com
    Telefon: +48 728 493 936

    Strona internetowa

    http://www.trendychef.pl/

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe