Mistrz Branży organizuje cykl trzech szkoleń "Znakowanie żywności" (więcej informacji)
Trener – Wioletta Bogusz-Kaliś. Posiada kilkuletnie doświadczenie w pracy w firmie JARS Sp. z o.o. na stanowisku specjalisty ds. bezpieczeństwa żywności, gdzie prowadziła szkolenia m.in. z zakresu znakowania żywności, weryfikowała etykiety oraz tworzyła specyfikacje dla produktów spożywczych. Wykładała prawo żywnościowe na studiach podyplomowych na Uniwersytecie Warszawskim oraz prowadziła prelekcja na wielu konferencjach. To również autor ok. 40 publikacji poruszających zagadnienia prawa żywnościowego, w tym właściwego znakowania środków spożywczych oraz kosmetyków m.in. w Mistrz Branży, Przemysł Spożywczy, Przemysł Fermentacyjny Owocowo-Warzywny, Magazyn Przemysłu Mięsnego, Świat Przemysłu Kosmetycznego. Absolwentka Warszawskiej SGGW, kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka o specjalności dietetyka.
Program szkolenia (SZKOLENIE 2)
1. Udostępnianie informacji o alergenach w przypadku żywności nieopakowanej
2. W jaki sposób przekazać informacje o alergenach?
3. Wymogi znakowania żywności nieopakowanej – przepisy krajowe
4. Zasady podawanie informacji o składzie produktu, w tym o składnikach alergennych i substancjach dodatkowych
5. Pytania i dyskusje
Koszty- 1 szkolenie wraz z lunchem i kawą
- 300 zł netto/1 os. przy zgłoszeniu w 1. terminie
- 400 zł netto /1 os. przy zgłoszeniu w 2. terminie
- RABATY dotyczą osób lub firm, które zgłoszą się i opłacą szkolenie w pierwszym terminie,
oraz dla aktualnych prenumeratorów czasopisma „Mistrz Branży” (wersja papierowa):
- Zgłoszenie dla 1 osoby 250 zł netto
- Zgłoszenie dwóch osób z tej samej firmy – 500 zł
- Zgłoszenie trzech osób – 700 zł, za każdą następną osobę 200 zł
- Zakup cyklu szkoleń (3 szkolenia): 700 zł netto za 1 os.
Pierwszy termin płatności: do 14 kwietnia br.
Drugi termin płatności: do 29 kwietnia br.
Osoby zainteresowane rezerwacją i opłaceniem szkolenia prosimy o ściągnięcie, wypełnienie i odesłanie formularza PDF -> tutaj.